Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč open air

DJ Afrojack posebno je iznenađenje MTV Summerblasta u Poreču

Summerblast
Foto: PR
1/16
26.07.2016.
u 10:23

Afrojack će tako nastupiti kao headliner prvog dana festivala i sve ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima

Organizatori premijernog izdanja festivala pop i elektroničke glazbe Club MTV Europe Summerblast, najavili su iznenađenje koje su obožavatelji s oduševljenjem dočekal - jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack stiže na porečku pozornicu!

Afrojack će tako nastupiti kao headliner prvog dana festivala i sve ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima (Give me Everything ft. Pitbull, Hey Mama ft. Nicki Minaj,...), dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. 

Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Ususret festivalu održan je niz MTV warm-up partyja koji su otkrili samo dijelić onoga što očekuje posjetitelje u Poreču

Nakon Zagreba, gdje je zvijezda večerio bio Jonas Blue, najluđi tulum preselio se u Umag gdje su plesni podij napunili Borgeous i DJ duo R3wire Varski, a potom i na Zrće gdje je
publika uživala u odličnim nastupima R3wirea & Varskog te Vanillaza. 

Ovakva luda atmosfera i brojniduševljeni partijaneri dokaz su da posjetitelje očekuje spektakularna završnica ljetne festivalske sezone.

Posbenu ponudu za sve posjetitelje priredio je AMEX zahvaljujući čijoj će promociji, koja traje od 15. srpnja do 1. kolovoza, svi koji kupe festivalske ulaznice AMEX karticom putem službene stranice www.clubmtveurope.com te u poslovnicama Atlasa i PBZ Travela ostvariti popust od 10%.

Regionalne ulaznice po cijeni od 370 kuna, te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala, mogu se kupiti na službenim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr i eventim.hr.

Glavni sponzor partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske.

Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada.

Više informacija potražite i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

>> U srce Međimurja vraća se najzeleniji glazbeni festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije