Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Brzo nastave dalje: Ovi horoskopski znakovi najlakše se oporave od prekida

shutterstock
25.06.2021.
u 12:30

Uvijek se žele dobro zabaviti, biti slobodni i družiti se s ljudima koji ih čine sretnima.

Nekima trebaju godine da bi krenuli dalje, dok drugima treba nekoliko mjeseci. Prekide može biti teško riješiti i ako ste prošli kroz njih, poznajete tu bol. Potrebno je strpljenje i izdržljivost kako bi prešli preko prekida, a prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi najbrže krenu dalje.

Lav
Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da nakon prekida ne gledaju u prošlost. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, nikad im više nećete pasti na pamet. 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Vodenjak
Još jedan horoskopski znak koji prekide shvaća vrlo ozbiljno je Vodenjak. Ovaj horoskopski znak uistinu zna kako krenuti dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Nikada se ne vraćaju bivšem i teško pokazuju svoje osjećaje. Vole biti neovisni i mrze sukobe. Uvijek će zanemariti prekide i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.

Strijelac
Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Imaju snažan štit u obliku samopoštovanja koji nose sa sobom. Nakon prekida, brzo kreće naprijed jer preziru bilo kakav osjećaj odbijanja ili zanemarivanja. Uvijek se žele dobro zabaviti, biti slobodni i družiti se s ljudima koji ih čine sretnima. 

Bik
Za Bika su u vezi najvažniji stabilnost, sigurnost i odanost. Ako one nedostaju, teško da će se vratiti svojim bivšima. Vjeruju da se sve događa s razlogom, a ako veza ne uspije, radije će potražiti nekoga tko će biti prava osoba za njih.

Bradonje, pozor! Istraživanje je pokazalo da je ženama najprivlačnija trodnevna brada:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije