Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ključ uspjeha

Stručnjakinja otkrila: 'Ovih pet riječi povećat će zadovoljstvo tijekom seksa'

shutterstock
24.06.2021.
u 19:48

Dodala je kako mnogi očekuju da njihovi partneri intuitivno znaju sve njihove seksualne želje, ali da je to rijetko moguće

Stručnjakinja za seks podijelila je pet riječi koje biste uvijek trebali reći svom ljubavniku za vrijeme seksa, a koje će sasvim poboljšati vaše iskustvo. Izraz je jednostavan - “sviđa li ti se ovo?” 

Da, čini se prilično razumljivim, ali pitati svog partnera sviđa li mu se to što trenutno radite je pristojno, ali i korisno jer vam pomaže da steknete bolju komunikaciju i bolje razumijevanje, kako piše LADBible.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Stručnjakinja za seks Emily Morse zna dosta o ovakvim stvarima i vjeruje da je takva vrsta komunikacije ključna ako želimo imati što zdraviji seksualni život.

Dijeleći svoje mišljenje na Instagramu, gdje ima gotovo 400 000 pratitelja, napisala je: "Po mom mišljenju, jedna od najzanimljivijih stvari ikad je kad partner pita: ‘Sviđa li ti se ovo?’ Izvrsno je, jer omogućuje vašem partneru da vam kaže sviđa li mu se što radite, kao i da im pruži priliku da vam kaže postoji li način na koji bi se iskustvo moglo poboljšati.

Dodala je kako mnogi očekuju da njihovi partneri intuitivno znaju sve njihove seksualne želje, ali da je to rijetko moguće. Razgovor tijekom seksa i davanje do znanja partneru kada nešto radi ispravno dovodi do više zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u drugim područjima života. To je zapravo ključ seksualnog uspjeha.

Danas je vrhunac toplinskog vala: U Splitu je jutros izmjereno 30°C!

Komentara 1

MO
montello
15:47 25.06.2021.

Mnoge vole govoriti tijekom sexa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije