Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Beogradski bračni par morali su prekinuti nakon 30 minuta svađe na TV-u

Video emisije 'Dobro jutro Srbijo' počinje najavom voditeljice koja kaže da se baviti bračnim problemima Gorice i Momira.
21. veljače 2019. u 15:21 28 komentara 8257 prikaza
Foto: screenshot

Gorica nije htjela ni sjediti pored svog supruga u emisji.  "Zagorčao mi je život, a sestra i bratić su joj psovali šiptarsku majku", govori Gorica. "Ne želim se pomiriti s njim!", kaže žena.
- On je takav jedan folirant. Za mjesec dana smo se vjenčali. On nije imao para da plaća ženu koja će mu čuvati taštu. Ja sam čuvala njegovu taštu, a on bi umro bez dijagnoze da nije bilo mene - rekla je vidno uzrujana gospođa koja ispred sebe već drži papire za razvod.

prekid veze izbezumljen 'Trebam li ostaviti ženu i preseliti se u Irsku zbog svoje seksi bivše djevojke?'

Voditelji govore kako ih žele pomiriti no supruga ne želi za to ni čuti. Momir u emisiji jedva dolazi do riječi, a kaže kako ni nema dokaze koje je čuvao na lap topu da ga je varala...

"Ja imam dokaza, ali ona je meni te dokaze uzela. On ne dozvoljava da ja dodem do njega", govori Momir.
"Bacit ću ga s terase, kao što si ti bacio moje stvari!", rekla je Gorica.

Statistički podaci Živi pilići, seksi igračke, sarma... Ovo je sedam najbizarnijih stvari koje ljudi šalju poštom

"On je jedan patološki lažov, koji mi nije dao da izađem na terasu, jer je ljubomoran." 

"Njegova sestra je kurva, pa su onda sve žene kurve, on je ljubomoran", govori Gorica koju je suprug optužio da flerta s prijateljem njenog sina. 

Nakon toga ga supruga opet optužuje, a Momir ne može doći do riječi i govori da je psihička bolesnica. 
"Skinuo je burme da kupi pištolj na crno, da me ubije."
"Htio sam registrirati auto. Kako mogu poslati nekoga da ju ubije i pretuče kad iznad nje živi čovjek iz obezbeđenja Aleksandra Vučića.", rekao je Momir.

Cijelu svađu pogledajte u videu: 

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • ćirko:

  srbin sam citam glupe vesti iz hrvatske u blicu,ne mogu da verujem kakve gluposti pisu,ali VL sa vestima iz srbije je dotakao dno glupostima

 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  Drug novinar, kak je Mileva iz Surdulice? Već dugo niste pisali o njoj. Skoro 23 minute. Jel vam i plaća u srbijanskim dinarima kad vam je srbija u duši? Samo da vad podsjetim: ovo je HRVATSKI portal! Ak ste u ... prikaži još! stanju shvatiti kaj vam govorim.

 • Avatar Kaladin
  Kaladin:

  Z A Š T O ??????? Pa zaštoooooooo? I onda komentatore blokirate i brišete. Umjesto da pobrišete ovaj "članak" i napišete "OPROSTITE, NEĆEMO VIŠE". Umjesto da ste nakon 60 godina (čime se hvalite) evoluirali, vi ste erodirali. Na svaki mogući način.