Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi popraviti stvar

'Bilo mi je dosadno pa sam imala seks s bivšim, ali još uvijek volim sadašnjeg dečka'

shutterstock
26.08.2021.
u 20:10

Zna da to nije dobar izgovor, ali osjeća se kao da je morala spavati s bivšim kako bi otkrila osjećaje prema dečku.

- Moj dečko i ja smo zajedno četiri godine, no nedavno su mi dosadile naše razlike u razmišljanjima. Zbog toga sam počela razgovarati s bivšim dečkom. U početku je to bio samo razgovor, ali onda smo se vidjeli i otkrila sam da me još uvijek seksualno privlači, pa smo se ponovno sreli i imali seks - napisala je jedna djevojka za Mirror.

Međutim, počela se osjećati loše i shvatila je da, iako joj je bivši dečko i dalje privlačan te seks s njime je bio odličan, zaljubljena je u svog dečka i želi provesti život s njim. Zna da to nije dobar izgovor, ali osjeća se kao da je morala spavati s bivšim kako bi otkrila osjećaje prema dečku.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Hvata me panika da će nam to uništiti stvari i osjećam se krivo. Sada sam sigurna da želim da budemo zajedno, ali brinem se da sam uprskala sve. On nije muškarac koji bi olako shvatio moju aferu i mislim da bi među nama bilo gotovo da mu kažem što sam učinila. Što da napravim? - upitala je stručnjakinju.

- Bojim se da samo vi možete znati možete li živjeti s krivnjom. No, ako šutite i ostanete zajedno, morate biti iskreni prema sebi. Što ćete učiniti kad vam opet dosadi? Sve veze imaju vrhunce i padove, pogotovo kad ste dulje vrijeme zajedno. Sve odnose treba njegovati, a kad postane teško, odgovor nije uskočiti u krevet s nekim drugim. Morate se zapitati isplati li se izgubiti osobu s kojom ste izgradili život, a odgovor je obično ne - odgovorila joj je Coleen Nolan.

Svjetski dan pasa: Ovo su najpopularniji psići na društvenim mreža, a neke prate milijuni ljudi!

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
14:59 27.08.2021.

Ne znas ti ni sama sta volis

KO
Korumpirani
23:23 26.08.2021.

A kojim bivšim ,možda si ih imala sto i bilo ti je stvarno dosadno?

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:06 26.08.2021.

To tina iz iskustva opisuje svoju avanturu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije