Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok nije pretjerala...

Bila je ovisna o dermalnim filerima: 'Usne mi nikad nisu izgledale dovoljno velike!'

@simplycaitlynscott
25.11.2021.
u 14:30

Kako joj se usne nakon početnog oduševljenja već za par dana nisu činile dovoljno velike, Scott se, kaže, godinama nakon svakog tretmana filerom nezadovoljna vraćala po još...

Britanka Caitlyn Scott (23) objavila je na TikToku video u kojem je ispričala kako je, od kad pamti, bila nezadovoljna izgledom i veličinom svojih prirodnih usana, zbog kojih ih je od 16. godine povećavala filerima i na kraju pretjerala.

Svoje je transformacije pokazala na društvenim mrežama napominjući kako je nakon svake bila presretna, ali je taj osjećaj uvijek kratko trajao...

Kako joj se usne nakon početnog oduševljenja već za par dana nisu činile dovoljno velike, Scott se, kaže, godinama nakon svakog tretmana filerom nezadovoljna vraćala po još, sve dok nije dosegla osobni rekord od 7,7 mililitara filera u godini dana, za što danas žali što joj estetičari nisu odbili napraviti. 

@simplycaitlynscott

i loved them everytime but i do wish i never took it as far😥💔 ##TakingCareOfBiz ##foryou ##fyp ##fypシ ##foryou ##lipfiller ##lipfillercheck ##foryoupage

♬ Obsessed With You - Central Cee

- Nažalost, estetska je industrija u cijeloj Europi vrlo slabo regulirana i malo kad se provjerava što liječnici rade - objasnio je za The Sun britanski estetski kirurg dr. Matin Ahmadi iz klinike Pulse Light Clinic koji kaže i da, premda ne postoji 'pravilna doza' dermalnog filera koja se može staviti u usne u godini dana i to ovisi o pacijentu, 7.7 ml je definitivno previše.

- Usne imaju svoj maksimum koliko se mogu proširiti, a nakon toga će dermalni filer migrirati na područja oko njih, što može biti opasno i ozbiljno narušiti izgled - rekao je Ahmadi.

Dodao je i kako pretjerano ubrizgavanje iskrivljuje prirodnu anatomiju, a usne ne mogu podnijeti mnogo popunjavanja, pa u svom 14-godišnjem iskustvu nikada nije odjednom ubrizgao više od jednog mililitra.

Tako je i Scott, shvativši da je dosegla stanje opsesije, odlučila odmoriti od filera i pustiti da se 'otope', pa joj se nakon nekog vremena vratio i njen prirodni oblik usta.

- Prirodne usne su ti jako lijepe, nemaš nikakve potrebe za filerima - složili su se korisnici TikToka u komentarima njenog videa. 

Ne staje s operacijama! Estetske korekcije su joj unakazile lice, a bivša manekenka ponovno šokira javnost izgledom

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije