Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toksičan odnos

Besramna svekrva: ‘Nazivala me debelom i uspoređivala s bivšima mog supruga’, žali se žena

svekrva
Shutterstock
11.10.2021.
u 10:25

U komentarima na Facebooku javile su se mnoge žene koje su joj davale komplimente na temelju izgleda, ali i ispričale svoje iskustvo sa svekrvom.

Odavno je u društvu poznata ona teorija da odnos svekrva-snaha i nije baš najbolji, a ispovijesti mnogih žena to samo potvrđuju - baš kao i ova koja je osvanula na Facebooku od jedne žene.

Napisala je da je odnos sa svekrvom i više nego toksičan, a sve je eskaliralo kada ju je nazvala debelom i počela uspoređivati s bivšim partnericama svoga sina. 

"Rekla mi je da me odjevna kombinacija, koju sam tada nosila, čini debelom i da je suprugova bivša puno mršavija od mene. Dodala je i da izgledam kao krava, a suprug je stao na moju stranu - rekao joj je ako nema ništa lijepo za reći neka šuti."

Foto: Facebook Leo Nicolier

Građani o padu Facebooka, Instagrama i Whatsappa: "Htio bi da nam se to češće događa, bilo mi je lijepo bez društvenih mreža"

Ispričala je još da su i ona i suprug prekinuli svaki kontakt sa svekrvom jer, kako kažu, ne žele njezinu negativnost u svom životu. Sretni su zajedno i neće dozvoliti da ih netko razdvoji ili posvađa, prenosi The Sun.

U komentarima na Facebooku javile su se mnoge žene koje su joj davale komplimente na temelju izgleda, ali i ispričale svoje iskustvo sa svekrvom. "Moja je saznala da idem na operaciju vezanja želuca kako bih smršavjela, pa mi je rekla da ću sigurno, jednom kada postanem ljepša, ostaviti njezinog sina i slomiti mu srce, strašno", napisala je jedna.

Svekrva iz snova: Zaposlila snahu uz uvjet da ne mora ništa raditi, pa ni dolaziti na posao

svekrva
1/2

Komentara 1

DU
Deleted user
12:09 11.10.2021.

ak je to ona na sliki pa debela je, i gotovo... al i baba je trebala šutit a ne petljat se, pa vređat i obezvređivat :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije