Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Balkanci otkrili kako je izgledao najgori spoj na kojem su bili: ‘Podrigivala je u kinu i povraćala po mom automobilu'

Shuttershock
08.10.2021.
u 10:28

"Kad smo se našli on je teturao i toliko jako bazdio na alkohol da sam valjda i ja apsorbirala pokoji promil kroz zrak..."

Prvi susret, odnosno spoj s osobom koja vam se sviđa nije baš jednostavan. Nervoza je uvijek prisutna, želite ostaviti što bolji dojam i trudite se da sve prođe u najboljem redu. Ipak, ponekad se dogodi da se ne svidite jedno drugome i da cijeli spoj prođe jako čudno, a doma odlazite s mislima da se više nikada nećete čuti s tom osobom. Upravo takva, loša i neugodna, iskustva podijelili su Redditori s Balkana na ovoj društvenoj mreži.

Na pitanje koji je najgori spoj na kojem su bili jedan mladić je ispričao "onaj na koji je dovela dvije prijateljice". Naime, došli su u kafić u kojem su sjedile njezine dvije prijateljice, a ona se pravila da je to slučajnost. Djevojke su se nakon nekog vremena sjele za stol bliže njima, a onda je njegova pratnja rekla da bi mogle sjesti s njima i pričati mu o teorijama zavjere u koje vjeruju. Pristao je misleći da će to trajati kratko, ali one su toliko pričale da nije stigao niti upoznati djevojku s kojom je izašao. "Mom raspoloženju nije pomogla ni loša predstava Liverpoola koji je sa 3:0 poražen od Arsenala. Užas, čak su me i natjerale da zapratim nekog psa na Instagramu kojeg sam nakon odlaska otpratio. Možda ne zvuči užasno, ali je bilo neugodno, pogotovo meni kao manje komunikativnoj osobi u društvu nepoznatih ljudi."

Nakon njega se javila jedna djevojka i rekla kako joj je najgore bilo kada se mladić uopće nije pojavio, a niti javio porukom ili pozivom da neće doći. "Čekala sam sat vremena i razmišljala o svom životu", rekla je.

Građani o padu Facebooka, Instagrama i WhatsAppa: "Htio bi da nam se to češće događa, bilo mi je lijepo bez društvenih mreža"

"Kad smo se našli on je teturao i toliko jako bazdio na alkohol da sam valjda i ja apsorbirala pokoji promil kroz zrak. Bacio se na mene da me zagrli i onda me pokušao poljubiti - bio je tek drugi dejt. Zviznula sam mu šamar onako zidarski da je pijana budala pao na pod i počeo plakati?! Otišla sam prijateljici nakon toga", ispričala je neobično iskustvo još jedna djevojka.

Dosta muškaraca je pisalo kako su se djevojke jednostavno nepristojno ponašale i to ih je potpuno odbilo. Jedna je podrigivala u kinu, komentirala film na glas, druga se napila i povraćala po njegovom automobilu, treća je pričala samo o bivšem i spomenula kako se htjela ubiti tabletama... Naravno, niti jedan od njih se nije kasnije javio za drugi susret.

S druge strane, djevojke su najviše pod "najgori dejt" navodile susrete s muškarcima koji bi ih vrijeđali - za frizuru, odjeću, kilograme, šminku... "Jedan mi je rekao da trebam početi nanositi puder četkicom, a ne beauty blenderom", nasmijala je komentarom jedna Redditovka ostale.

Također, puno loših spojeva dogodilo se jer se ljudi prethodno nisu poznavali uživo već su se samo dopisivali putem društvenih mreža - najčešće Tindera.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:16 08.10.2021.

to će pamtit cijeli zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije