Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabro

Baka (92) tvrdi: 'Još uvijek se osjećam mlado pa volim pratiti trendove i nositi modernu odjeću'

TikTok
22.01.2023.
u 14:15

Zalaže se u Nivea kremu koju koristi od svoje 16. godine i tvrdi kako joj je pomogla ostati mladolika

Joan Woodhouse (92) ponosna je na svoj izgled i svoje tijelo te često odlazi na TikTok kako bi podijelila svoju figuru u oskudnim haljinama, kratkim hlačama ili kupaćim kostimima.

I komentari na njezinim objavama uvijek su ispunjeni brojnim pohvalama i oduševljenim korisnicima.  "Izgledaš fantastično, ne mogu vjerovati!", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Koja je tvoja tajna? Želim tako izgledati u tvojim godinama!”

@joansumner1930 Back at David's house 🏠 #pond #lilypads #beautiful #spain #parati ♬ original sound - Joan Woodhouse

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Joan je odgovorila u drugom videu, objašnjavajući da se zalaže u Nivea kremu koju koristi od svoje 16. godine.

"Pa, moja tajna je Nivea. Koristim je 70 i kusur godina. I kad sad razmislim o tome, znala sam se okupati u vrućoj kupki, izaći iz kade, osušiti se i onda dok mi je tijelo još bilo vruće namazati kremu. U to vrijeme to nije bila meka krema – bila je malo tvrđa. Tako da sam je prije morala prvo zagrijati i omekšati. Ali otkad se pojavila ova mekana mekani, sada je divna”, objasnila je za The Sun.

@joansumner1930 Grandma Joan at 91 telling us a bit about her life #lifeiswonferful #grandma #grandmasoftik ♬ original sound - Joan Woodhouse

“To možete učiniti svaki put kad se kupate ili tuširate – zagrijte tijelo i onda je namažite po sebi. I izgledat ćete lijepo kad budete u mojim godinama!", zaključila je.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije