Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše stručnjakinji

'Ljubavnik moje supruge opisao ju je kao nezasitnu u krevetu, ali sa mnom je bila dosadna'

Pixabay
19.01.2023.
u 00:14

Još uvijek je voli, ali u njegovim godinama, ne može da a da se ne zapita je li protratio posljednjih 18 godina s nekim tko ga je izdao.

– Ljubavnik moje žene opisao ju je kao bombu u krevetu. Ne znam jesam li više ljut zbog njezine afere ili činjenice da se može potruditi oko seksa. Nikada nije bila avanturistički nastrojena u krevetu i to je nešto s čime sam se uvijek borio, pa sam bio shrvan kad sam otkrio njezinu aferu – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su 18 godina i imaju dvije kćeri od 16 i 14 godina. Za vanjski svijet imaju savršen brak, ali njihov je odnos postao prijateljski. Toliko ga je boljelo otkriti poruke između njih na njezinu telefonu jer je očito pronašla svoj duh s ovim muškarcem jer je našao njezine fotografije u donjem rublju i poruke o njihovim seansama.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Kad sam je suočio s tim, priznala je da je naletjela na starog prijatelja dok je bila u kupovini. Razmijenili su brojeve, počeli se dopisivati ​​i to je preraslo u aferu. Stvar je u tome što je moja supruga prije godinu dana imala histerektomiju i činilo se da joj je seks zadnja stvar na pameti. Meni se samo žali na postoperativne bolove, ali odbija ići liječniku. Ja sam uvijek taj koji pokreće seks, jer iako je naš seksualni život dosadan, volim joj se približiti – nastavio je.

Još uvijek je voli, ali u njegovim godinama, ne može da a da se ne zapita je li protratio posljednjih 18 godina s nekim tko ga je izdao. Ne može oprostiti ni zaboraviti, a boji se da se povjerenje nikada neće vratiti.

– Izdala vas je i treba vam se iskreno ispričati. Povjerenje se neće vratiti preko noći, ali mnogi parovi uspiju pokrenuti svoju vezu nakon prevare. Recite joj da je vaš brak trenutno samo napola živ i da se oboje morate više potruditi. Pitajte zašto nije više zainteresiran za seks s vama. Ali mora posjetiti svog liječnika opće prakse da ispita bol. Oboje vaše djece bit će sretnije ako ovo uspijete, a zvučite kao da je još volite – odgovorila mu je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
11:47 20.01.2023.

Ostavi je ne voli te samo te ponizava.

Avatar Dars
Dars
08:10 19.01.2023.

Vrhunski članak,nadasve progresivan. Bravo, hoćemo još, hoćemo još...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije