Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Alex poželjela zaplesati s Atomic Dance Factoryjem

Ed Hardy
Sanjin Strukic/PIxsell
16.12.2009.
u 18:43

Plesačke zvijezde Supertalenta odradile svoju prvu veliku gažu od početka showa. U trgovačkom centru "Cascade" u Tkalčićevoj ulici upotpunili su otvorenje trgovine "Ed Hardy by Christian Audigier".

Domaće zvijezde jedva su dočekale otvaranje trgovine Ed Hardy by Christian Audigier, novog modnog odredišta u trgovačkom centru Cascade u Tkalčićevoj ulici. No, još su nestrpljiviji bili djevojke i mladići okupljeni u plesnoj skupini Atomic Dance Factory koji su na otvaranju butika preksinoć odradili svoju prvu gažu od početka šoua Supertalent. Iako su imali popriličnu tremu, ona je nestala s prvim taktovima glazbe na koju su otplesali urbanu koreografiju, kakva je i odjeća marke Ed Hardy inspirirana radom američkog tatoo majstora Dona Eda Hardyja.

Svi ih traže

– Bio nam je poseban gušt nastupiti pred poznatim licima iz domaćeg javnog života – kazao nam je 22-godišnji Luka Matić, jedan od voditelja grupe kojoj su se, već nakon prvog nastupa u Supertalentu, otvorila mnoga vrata.

– Imamo već nekoliko ponuda za nastupe, ali još ne smijemo otkriti nikakve pojedinosti – tajanstven je Luka, koji ovih dana s ostatkom skupine uvježbava koreografiju za posljednji nastup u talent showu Nove TV koji bi im mogao donijeti pobjedu. Pripremit će, kao i obično, nešto novo i posebno, ističe Luka.

Gledajući njihove vratolomije na plesnom podiju, manekenka Aleksandra Grdić poželjela se i sama naći u njihovu društvu i u hip-hop ritmu tresti bokovima.

Kraljica plesnih podija

– Sviđa mi se što ih ima puno, a volim i vrstu glazbe na koju plešu. Super su ekipa, mladi i atraktivni – kaže energična Alex koja obožava plesati pa se barem jednom tjedno do kasno u noć prepusti ludom ritmu u nekom od zagrebačkih klubova. Često je to spajanje posla i zabave jer nakon večernjih manekenskih gaža nerijetko produlji u noćni život.

Sva u blagdanskom raspoloženju, Aleksandra nam je otkrila da je ove godine bila jako vrijedna pa je sve darove već kupila te s nestrpljenjem čeka Božić koji će provesti s obitelji i prijateljima u rodnoj Slavoniji.

A jutro nakon otvaranja elitnog dućana na koje je došla s dečkom Kristijanom Curavićem, voditeljica Nikolina Pišek već je bila na putu u Makedoniju gdje odrađuje posljednje radne obveze u ovoj godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije