Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa ne košta

Ako radite na otvorenom i pritom vam smeta sunce, oduševit će vas ovaj genijalan trik

LinkedIn
29.06.2020.
u 07:00

Rad na svježem zraku otežavaju sunčeve zrake koje udaraju u laptop, ali ovaj trik pomoći će vam u tome.

Ljeto je mnogima omiljeno godišnje doba jer upijamo puno sunčevih zraka, vitamina D i uvijek smo bolje volje. No kod ljeta postoje i određeni nedostaci koji nas mogu smetati, poput sunčevih zraka. Iako su one, uz zaštitu, dobre za nas, otežavaju rad na laptopu te tako smanjuju našu produktivnost. Srećom, jedan muškarac otkrio je jednostavan trik kako raditi vani, bez da vam sunčeve zrake smetaju u gledanju u laptop, prenosi Bored Panda. 

Tom Wood podijelio je genijalan trik kako spriječiti da vam sunčeve zrake smetaju u radu, a potrebna je samo kartonska kutija. Jednostavno uzmete laptop i stavite ga u kartonsku kutiju, koja čini zaštitu od sunčevih zraka i sprječava škiljenje i naprezanje očiju. 

Foto: LinkedIn

Mnogi ljudi ostali su oduševljeni njegovom jednostavnom, ali odličnom idejom. No bilo je nekih koji su sami otkrili ovaj trik te su podijelili kako radi s bilo kojim četvrtastim predmetom koji je dovoljno velik da u njega stane laptop. Također su savjetovali da je ovo idealan način za dobivanje lijepe, preplanule boje, uz obavljanje svih obaveza.

Foto: Daniel Pavlić

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 2

DU
Deleted user
08:35 29.06.2020.

Slika br. 2 je oK, medjutim na slici br 1 nije ostavljeno mjesto na hladjenje komponeti PC. Ideja Ok, ali treba voditi racuna i o hladjenju.

DU
Deleted user
09:28 29.06.2020.

"kartonska mikrovalna" za laptop... :D i aaaaaaa postavit stroj na staklenoj plohi, strašno; i nijedan da je uzdignut malo od podloge za neki protok zraka; dakle ponavljam -to je kuhalo+mikrovalna za laptop. neznam za koje je to podneblje, al ovdjee u Slavoniji na 30-35'C u hladu + UV 9-10, na suncu 40+, u kutiji laptop bi se ugasio zbog pregrijavanja ili bi krepo... i eo, provjerio, "trik radi" u Irskoj-VB (24 hlad 28 sunce), Norveškoj? (22/24)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije