Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

5 razloga zašto biste trebali izbjegavati tuširanje s partnerom

Tuširanje
Foto: Thinkstock
1/2
06.07.2017.
u 20:22

Nekima više odgovara tuširanje u toplijoj vodi, nekima u hladnijoj. Ako je i kod vas ovakav slučaj, možda ćete imati problema u "dogovoru" koja će biti temperatura vode za tuširanje.

Zajedničko tuširanje može zvučati romantično, uzbudljivo i senzualno. Ipak, postoje i više nego dobri razlozi zašto biste to trebali izbjegavati.

Barem njih pet...

Vrijeme za sebe

Tuširanje je mnogima jedino vrijeme koji mogu odvojiti za sebe u danu. Dijeliti ga opet s partnerom možda i nije dobra ideja. Možete raditi mnogo toga zajedno, a tih 10ak minuta ili više posvetite samo sebi. 

Temperatura

Nekima više odgovara tuširanje u toplijoj vodi, nekima u hladnijoj. Ako je i kod vas ovakav slučaj, možda ćete imati problema u "dogovoru" koja će biti temperatura vode za tuširanje. Sve to može postati i vrlo stresno za oboje ili barem za jednog partnera ako je odlučio napraviti kompromis i pristati na temperaturu vode koja mu ne odgovara. 

Nezgodno

Prethodno opisana situacija može biti posebno osjetljiva tijekom zimskih mjeseci. Topla voda ugrijat će vaše tijelo i tuširanje je mnogima omiljeni trenutak u danu, no ako se samo jedan partner uspijeva grijati toplom vodom, a drugi se bori za malo dominacije, ova situacija je i više nego nezgodna, da ne kažemo neugodna. 

Seks pod tušem

Najčešći razlog zašto se par tušira zajedno je seks. Ipak, to može biti čak i vrlo opasno na skliskoj površini. Nerijetko se u takvim situacijama događaju nezgode zbog kojih možete završiti i u bolnici. 

Nehigijenski

Zajedničko tuširanje neće vam ostaviti puno prostora da se operete kako treba. Vjerojatno ćete nakog zajedničkog trebati ponoviti tuširanje. 

Komentara 3

DU
Deleted user
22:42 06.07.2017.

kakav tekst, majke ti milene....pucaj si u jetru copypasticaru

Avatar links
links
06:28 07.07.2017.

Sta je ovp??? Dali ste vi normalni??

ZG
zg223
08:10 07.07.2017.

autor,tko god bio nije probao ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije