Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

Ovo je vrijeme kada se parovi najčešće seksaju i postoji odličan razlog za to

seks
Thinkstock
04.07.2017.
u 12:44

Istraživanje je provedeno na dvije tisuće ljudi, a 24 posto parova izjasnilo se da su seksualno najaktivniji u srpnju.

Britanska tvrtka Lovehoney koja prodaje seksi igračke za parove provela je istraživanje kako bi doznali u koje vrijeme se parovi najčešće seksaju. 

Rezultati su pokazali da su ljetni  mjeseci intenzivniji jer se tada nosi znatno manje odjeće te su partneri jedno drugome poželjniji. 

Istraživanje je provedeno na dvije tisuće ljudi, a 24 posto parova izjasnilo se da su seksualno najaktivniji u srpnju. Slijedi ga i kolovoz jer ljetne temperature i godišnji odmori čine ljude sretnijima, opuštenijima i s više seksualne želje.

Najmanje "seksualan mjesec" jest studeni, pokazuju rezultati prema kojima niti jedan par koji je sudjelovao u istraživanju nijenaveo taj mjesec kao mjesec poželjan za seks i time je studeni "zasjeo" na drugo omraženo mjesto nepoželjnih mjeseci za seks nakon "depresivnog" siječnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije