Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako jednostavno

4 načina za postizanje brzog i vrhunskog orgazma

Seks
Foto: screenshot/facebook
28.06.2015.
u 09:00

Mnogi zaboravljaju važnost predigre. U jednom trenutku razgovarate o političkoj situaciji u zemlji, u drugom se već seksate. Ne ide to tako

Mnogo je teorija o muškom i žensku orgazmu, a još više načina kako ga postići. No, u svemu tome često se zaboravlja jednostavnost i mnogi počinju komplicirati pri pružanju seksualnog užitka svom partneru ili partnerici. Zbog toga se seks može odužiti na cijelu noć, no rijetki su oni koji seks duži od pola sata (s predigrom!).

U nastavku saznajte nekoliko jednostavnih načina kako postići vrhunski orgazam u samo nekoliko minuta.

1. Predigra. Mnogi zaboravljaju važnost predigre. U jednom trenutku razgovarate o političkoj situaciji u zemlji, u drugom se već seksate. Ne ide to tako. Zbog toga postoji predigra koja će vas 'prebaciti' u seksualno raspoloženje što je izuzetno bitno pri postizanju orgazma.

2. Obratite pozornost na osjetljiva područja. Kod muškaraca se tu radi o glaviću penisa dok je kod žena u pitanju klitoris. Budite nježni prema njima i ne zaboravite ih tijekom seksa.

3. Prepustite odgovornost partneru. Partnerov orgazam je njegova odgovornost. Vi ste tu samo asistent. Stoga ga/ju potičite da vam kaže ono što želi u krevetu.

4. Igrajte se s partnerovim testisima. Nježno dodirivanje partnerovih testisa tijekom seksa može produbiti njegov užitak, ali i ubrzati postizanje orgazma.

>> 'Jednominutni orgazam nije utopija!' - Doznajte kako ga postići

Komentara 1

MM
mmedeni
14:34 29.06.2015.

predigra je jako vazna u seksu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije