Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

10 minuta dnevno. Upravo je toliko potrebno za povratak savršenog vida u 21 dan: bez obzira na vrstu mane i njezinu težinu!

Povratite oštrinu vida
Foto: Dreamstime
1/5
28.04.2021.
u 08:45

"Garantirana metoda za dobar vid!" - ovako korisnici nazivaju revolucionarnu metodu koju je izmislio mladi Hrvat. Zahvaljujući njoj, već više od 23 tisuće osoba je vratilo vid u ravnotežu i povratilo oštrinu vida u 21 dan. Kako je to moguće?

Koristeći znanje preuzeto iz prirodne staroindijske medicine, stvorene su ajurvedske naočale. Izgledaju poput tradicionalnih naočala, ali umjesto leća imaju jedinstvene zaslone s brojnim rupama. Njihovo djelovanje utemeljeno je na poticanju očnih mišića na trening i prirodan napor. Zahvaljujući tome, intenzivno potiču rad očnih jabučica. Tajna djelovanja naočala je prirodna stimulacija funkcija oka pomoću isključivanja tzv. perifernog vida. Kao rezultat, dolazi do trajnog poboljšanja kvalitete vida.

Povratite oštrinu vida

Ajurvedske naočale predstavljaju savršenu alternativu za invazivne zahvate poboljšanja vida. Omogućuju korekciju hipermetropije, kratkovidnosti i astigmatizma i uklanjanje prezbiopije, poznate i kao staračka dalekovidnost. Ovo potonje oštećenje rezultat je prirodnog starenja očne jabučice, koje obično započinje već nakon 40. godine života. Problemi se pojavljuju zbog činjenice da očna leća s vremenom gubi elastičnost. Kao rezultat, akomodativna sposobnost oka se pogoršava i potrebne su nam sve jače naočale. Postupno se oštećenje pogoršava i moramo stavljati sve jače naočale.

Foto: Dreamstime

Bacite tradicionalne naočale!

Dioptrijske naočale definitivno ne rješavaju probleme s vidom. Niti stakla niti leće ne sprječavaju pogoršanje oštećenja, nego ga čak i pojačavaju. U slučaju stabilnog oštećenja vida, naočale se mijenja na svake 2 - 3 godine. U razdoblju od 10 godina prosječni trošak zamjene naočala - leća i okvira - iznosi nekoliko tisuća kuna. Naočale za osobe s teškim oštećenjem vida mogu koštati i do 3 tisuće kn. Nošenje naočala imobilizira mišiće i ukrućuje ih, što pogoršava oštećenje. Na svakih godinu i pol dana, oštećenje se povećava za 0,5 dioptrije i trebaju Vam sve jače naočale.

Oni su već iskoristili metodu za vraćanje oštrine vida

Foto: Shutterstock

- Kratkovida sam. Posljednjih 10 godina sam nosila normalne korekcijske naočale, ali moj vid se stalno pogoršavao. Kada je mana došla do -4, umjesto kupnje novih stakala, slučajno sam isprobala ovaj kućni sustav za poboljšanje vida. Nakon nekog vremena počela sam vidjeti bolje nego sa svojim starim naočalama!
Irena (54 god.)

Foto: Arena Hospitality Group
- Na početku sam bio sumnjičav - pitao sam se je li to prijevara. Čudio sam se kako mi neke naočale s rupicama mogu pomoći, kada mi čak ni liječnici nisu pomogli? Ali žena me je nagovorila, tako da sam isprobao i ne kajem se. Nosio sam ih 10 minuta dnevno. Već nakon tjedan dana sam vidio razliku! A najbolje je to da ne umaraju oči kao obične naočale.
Janko (73 god.)

Foto: Dreamstime

Jednostavnije ne može biti!

Kako biste jasnije vidjeli tekst, primjećivali intenzitet boja ili lakše obavljali sve aktivnosti koje zahtijevaju preciznost, ne morate čak ni izlaziti iz kuće. Bez odlazaka kod stručnjaka, bez štetnih pilula i bez invazivnih zahvata svakim danom dolazi do poboljšanja oštrine vida. Svakodnevno korištenje naočala ojačava mišiće oka, regenerira rožnicu i mrežnicu, zaustavlja pogoršanje vida. Munjevito smanjuje umor, suhoću i peckanje očiju. Kao rezultat, nakon 21 dana vraća oštrinu vida.

Preuzmite metodu sa subvencijom i povratite oštrinu vida u 21 dan >>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije