Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPISATELJI

Supruzi Simić i Bodrožić u Književnom salonu

roman simić
arhivska fotografija
04.03.2010.
u 14:38

Ivana će nas upoznati sa svojim prvim romanom Hotel Zagorje, dok će od Romana voditelj i moderator salona Marko Pogačar pokušati izvući više o romanu u nastajanju koji književna javnost iščekuje.

Književni salon SC-a u prostoru Galerije SC u četvrtak, 11. ožujka ugostit će spisateljski bračni par Romana Simića Bodrožića i Ivanu Bodrožić Simić. Iako su oboje počeli kao pjesnici, završili su u naopsežnijem  proznom obliku: Ivana će nas upoznati sa svojim prvim, tek otisnutim romanom Hotel Zagorje, dok će od Romana voditelj i moderator salona Marko Pogačar pokušati izvući više o romanu u nastajanju koji književna javnost iščekuje.

Dođite i provjerite tko će postati Kalif umjesto Kalifa, a tko Roman umjesto Romana - zabava je zajamčena, a očekuju vas i neka sasvim nenajavljena i tajna iznenađenja. Ulaz je slobodan.

Komentara 2

OO
onako_ovlaš
22:54 11.03.2010.

Pročitao sam roman Hotel zagorje i moj je dojam da se tu radi o pravom talentu,no zanimljivo je da je isti roman bio na anonimnom natječaju VBZ i naravno da nije prošao:VBZ zapravo sustavno otklanja takve stvari.Jergović kao član togg žirija je naravno dotični roman pročitao u rukopisu i vjerojatno ga kategorizirao kao poluognjištarsku prozu,no pošto je stvar sada objavljena kod Profila Miljenko se potrudio odmah ga proglasiti epohalnim i tako,ako je ikako moguće,zametnuti tragove vlastitog bizantizma te implicitno dati do znanja javnosti o kakvom je kredibilitetu kod VBZ kao izdavača riječ.

RO
roguljiv
13:04 24.03.2010.

gospođo Ivana, pozdravljaju te Pajceki i Pajcekice! Sram te bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije