Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivena projekcija

Motovun Film Festival sakrio je svoj posljednji filmski klasik "Let iznad kukavičjeg gnijezda"

Motovun Film Festival
Foto: Promo
1/3
12.07.2017.
u 14:57

Klub boraca, Društvo mrtvih pjesnika, Ta divna stvorenja i Noć na zemlji filmovi su koje ste ove godine tražili u Laubi, Preporodnoj dvorani, Zoološkom vrtu i Gredelju.

Fantastično glumačko ostvarenje Jacka Nicholsona u legendarnoj ulozi Randlea McMurphyja, osuđenika za silovanje koji je premješten u mentalnu bolnicu na odsluženje kazne, obilježilo je filmski evergreen Let iznad kukavičjeg gnijezda redatelja Miloša Formana. Pet najvažnijih Oscara (film, redatelj, glumac, glumica, adaptirani scenarij) zakucalo je ekranizaciju popularnog romana Kena Keseya u filmsku povijest kao metaforu ugnjetavačkog društva koje strahovladom svoje „drugačije" članove tjera u ludilo, a na kraju i smrt.

Klub boraca, Društvo mrtvih pjesnika, Ta divna stvorenja i Noć na zemlji filmovi su koje ste ove godine tražili u Laubi, Preporodnoj dvorani, Zoološkom vrtu i Gredelju. Posljednja lokacija nešto je dalje od dosadašnjih, ali pruža filmsko iskustvo koje donosi novi pogled na Formanov klasik iz 1976.

Skrivena projekcija zakazana je za sutra, četvrtak, 13. srpnja u 21 sat.

Kako je mjesto projekcije još uvijek tajna, jedini način da saznate točnu lokaciju je prijavom na newsletter Motovun Film Festivala na skrivene.motovunfilmfestival.com.

Na projekciji će biti i zadnja, zadnja prilika da kupite nemoguće jeftin paket ulaznica za 20. Motovun Film Festival - Sve po 15 kuna!

Posljednju skrivenu projekciju kao četiri prethodne, omogućila nam je Addiko banka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije