Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska smotra

Filmovi Ante Babaje i Branka Schmidta na Cherry Cinemi

Rene Bitorajac
arhiva VL
21.01.2011.
u 10:39

Metastaze su snimljene po scenariju Ognjena Sviličića, nastalom prema istoimenom romanu Ive Balenovića, a glavne uloge tumače Rene Bitorajac, Franjo Dijak, Rakan Rushaidat i Robert Ugrina

U Centru za kulturu Trešnjevka nastavlja se zanimljiva smotra suvremenog hrvatskog filma nazvana  Cherry Cinema. U subotu 22. siječnja na programu su dva filma. U 18 sati možete pogledati dokumentarni film "Dobro jutro", što ga je 2007. godine snimio slavni hrvatski redatelj Ante Babaja. 

Program se u 20 sati nastavlja igranim filmom "Metastaze", redatelja Branka Schmidta iz 2009. godine.  Film je snimljen po scenariju Ognjena Sviličića, nastalom prema istoimenom romanu Ive Balenovića, a glavne uloge tumače  Rene Bitorajac, Franjo Dijak, Rakan Rushaidat i Robert Ugrina. Priča prati odnose četvorice kvartovskih prijatelja, koji se nikako ne uspijevaju uklopiti u društvo. Filip je liječeni narkoman koji se nakon rehabilitacije vraća u staro društvo, sin jugoslavenskog oficira  Dejo u sukobu je sa kamatarima, Krpa je nasilnik opsjednut nogometom, a Kizo alkoholičar.

Ulaz je  na sve projekcije u sklopu Cherry Cineme besplatan, a filmovi se prikazuju s engleskim titlovima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije