Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Tjedan restorana

Dokukino Croatia prikazuje četiri filma koji se bave temom hrane

Farmer John
arhiva VL
08.03.2011.
u 10:14

Dva su filma hrvatske premijere: "Florent: kraljica Meat marketa" i "Žene, konobarenje i umjetnost serviranja"

Od 10. do 13. ožujka u okviru "American Express Tjedna restorana" u Dokukinu Croatia ekskluzivno pogledajte četiri dokumentarca o hrani i fenomenima vezanima uz nju. Dva su filma hrvatske premijere: "Florent: kraljica Meat marketa"  (Florent: The queen of the Meat Market)  i "Žene, konobarenje i umjetnost serviranja" (Dish: Women, Waitressing & the Art of Service). Projekcija filma "Kraljevi slastica" ( Kings of Pastry) je zagrebačka premijera, a "The Real Dirt on Farmer John" bio je veliki hit na ZagrebDoxu 2006. godine.

Nakon projekcija u 19 sati organizirana je tematska zakuska pa gledatelji neće ostati gladni. I više nego odličan poziv za kino. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije