Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cate Blanchett ljubovat će s Russellom Croweom?

10.02.2009.
u 14:57

Nakon što je zbog brojnih konflikata već prije početka snimanja Siena Miller odustala od uloge u filmu "Nottingham", producenti su možda našli još veće glumačko ime. Film Ridleya Scotta u kojem će Russell Crowe glumiti dvostruku ulogu, Robina Hooda i šerifa od Nottinghama, trebao bi se početi snimati u ožujku 2009., nakon što je snimanje odloženo na nekoliko mjeseci jer se radnja događa u proljeće i ljeto, te Scott nije mogao početi snimati u jesen.

Pripreme za film tekle su uz brojne tračeve, od kojih je najsočniji bio onaj o žestokoj svađi između Crowea i Scotta, uzrokovane lošom naravi novozelandske zvijezde i črvstinom velikog redatelja ("Ridley je jedini koji se ne boji Russella i koji će mu u lice reći da je predebeo i da previše zakašnjava na snimanje"). Izgleda da se sve sredilo, i da će Scott ipak biti u redateljskom stolcu (i to Ridley, a ne mlađi brat Tony koji je spominjan kao zamjena), a i Robinova ljubacv Marian mogal bi biti atraktivnija nego što je prvobitno planirano.

Nakon što je Sienna Miller odustala (jer je, kao, premlada i premršava pa bi bila atraktivnija od Crowea) u igri je Cate Blanchett. Ta vijest potiče od glumca Marka Stronga, koji će u "Nottinghamu" glumiti sir Guya od Gisbournea, koji je rekao da se nada kako će Cate uspješno završiti pregovore: "Film bi s njom bio najmanje za jednu klasu bolji." Ukoliko se to i ostvari, Cate Blanchett postzat će treća dobitnica Oscara koja glumi veliku ljubav odmetnika koji je pljačkao bogate i davao sirotinji. Prije nje, Olivia de Havilland (Oscari 1947. za "Svakom svoje" i 1950. za "Nasljednicu") glumila je s Errolom Flynnom 1938., a Audrey Hepburn (Oscar 1953. za "Praznik u Rimu") sa Seanom Conneryjem 1976.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije