Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

LeBron James i Kyrie Irving odveli Cleveland u finale

Cleveland - Toronto
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.05.2016.
u 08:20

Cavsi u velikom finalu čekaju pobjednika dvoboja Golden State - Oklahoma City

Cleveland Cavaliersi s lakoćom su izborili veliki finale NBA doigravanja. Cavsi su pobjedom u šestoj utakmici protiv Reptorsa u Torontu 113:87  potvrdili da su najbolja momčad istočne konferencije, slavili su u seriji 4-2.

Sjajni LeBron James predvodio je momčad Clevelanda koja je stigla do četvrte pobjede u polufinalnoj seriji. Cavsi sada čekaju pobjednika dvoboja Golden State - Oklahoma City. 

Gosti su ponovno imali sjajnu pucačku večer,  ubacili su čak 17 trica iz 31 pokušaja. Najbolji u njihovom sastavu bio je LeBron James sa 33 koša, 11 skokova i šest asistencija.

Kyrie Irving je ubacio 30 koševa te imao devet asistencija, a odličan je bio i Kevin Love sa 20 koševa (četiri trice) i 12 skokova.

Kod Reptorsa najučinkovitiji je bio Kyle Lowry sa 35 koševa (šest trica).

>>Golden State u sjajnoj utakmici pobijedio Oklahomu i izbjegao ispadanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije