Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Zagrebačka banka dijeli 1,2 milijuna kuna u četiri natječaja

MOJ ZABA START (1)
Foto: MOJ ZABA START
1/4
28.06.2013.
u 08:00

Projektom MOJ ZABA START nagradit će se najinovativnije i tržišno utemeljene poduzetničke projekte

Inovativnim idejama i konceptima potpora kroz novi projekt. Uz podršku renomiranih partnera Zagrebačka banka projektom MOJ ZABA START radi iskorak u društveno odgovornom poslovanju povezivanjem raznih grana gospodarstva te pružanjem stručne i financijske pomoći u realizaciji najboljih poduzetničkih projekata zaprimljenih na četiri natječaja.

Riječ je o novom pristupu u doniranju koji će obilježiti 2013., a banka će dodijeliti ukupno 1,2 milijuna kuna poticaja u četiri natječaja. Dodatno, sudionicima koji uđu u finalni izbor pružit će se edukacija kroz radionice vezane uz jačanje kapaciteta organizacija, poslovno planiranje i pisanje poslovnih planova.

Projektom MOJ ZABA START namjera je nagraditi najinovativnije i tržišno utemeljene poduzetničke projekte iz područja društvenog poduzetništva, inovativnih koncepata, obrtništva i zelenog poduzetništva.

Natječaji projekta MOJ ZABA START:

1. MOJ MOTIV 2.0 – realizira se u partnerstvu s HOK-om s ciljem potpore proizvodima koji na suvremen i tržišno atraktivan način komuniciraju vrijednosti hrvatskog tradicijskog obrtništva i kulture. Natječaj je raspisan u travnju ove godine, a prijave se primaju do rujna 2013.

2. MOJA ZAJEDNICA – potpora projektima vezanim uz društveno poduzetništvo kako bi se ojačali kapaciteti ovih poduzeća i udruga. Natječaj će se realizirati uz partnerstvo s UniCredit Foundation-om i NESst-om (organizacija za razvoj i potporu društvenim poduzećima), a bit će raspisan 24. svibnja 2013.

3. MOJA ZELENA ZONA – potpora održivim projektima korištenja zelenih tehnologija i energetske efikasnosti. Partner natječaja je REGEA, a natječaj će se raspisati 5. lipnja 2013.

4. MOJA PRILIKA – potpora inovativnim poduzetničkim idejama i konceptima s cilj promocije i unapređivanja poduzetničke kulture te samozapošljavanja i zapošljavanja pogotovo mladih. Partneri natječaja su ZŠEM, BICRO, HAMAG Invest, FER i Udruga inovatora Hrvatske, a natječaj će se raspisati 12. lipnja 2013.

Više informacija na www.zaba.hr, Društvena odgovornost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije