Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sajmu u Belinu

Predstavljen novi tip teretnog vagona iz Đure Đakovića

vagon
Foto: Đuro Đaković Holding
23.09.2014.
u 16:05

Radi se o vagonu tipa Uancs, 4-osovinskom vagonu za prijevoz cementa, težine 19 tona, uz nosivost tereta 71 tonu i volumen spremnika 74 kubna metra

Na najvećem međunarodnom sajmu transportne industrije i tehnologije Innotrans u Berlinu u utorak je predstavljen novi tip teretnog vagona, koji je u potpunosti dizajniran i konstruiran u tvrtki Đuro Đaković Specijalna vozila.

Radi se o vagonu tipa Uancs, 4-osovinskom vagonu za prijevoz cementa, težine 19 tona, uz nosivost tereta 71 tonu i volumen spremnika 74 kubna metra.

Po svojim tehničkim karakteristikama, vagon je konkurentan ostalim teretnim vagonima toga tipa proizvedenih od strane drugih proizvođača te se očekuje kako će privući pažnju potencijalnih kupaca.

>> Generalu Garayevu zanimljiv Đakovićev vojni program

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
17:47 23.09.2014.

U članku nema ni partizana ni ustaša pa nije ni zanimljiv ta komentiranje...bravo za Đuru Đakovića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije