Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i predsjednika

Kutinska Petrokemija dobila je novu upravu

Petrokemija Kutina
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
18.11.2014.
u 14:15

Za predsjednika Uprave imenovan je Nenad Zečević, dipl. ing. iz Kutine, inače dosadašnji član Uprave.

Kako je priopćeno iz kutinske Petrokemije, na današnjoj sjednici su članovi Nadzornog odbora Petrokemije d.d. imenovali nove članove Uprave.

Za predsjednika Uprave imenovan je Nenad Zečević, dipl. ing. iz Kutine, inače dosadašnji član Uprave. Za članove su imenovani Antonija Perošević Galović, dipl. oec. iz Kutine, Tamara Pernar, dipl. oec. iz Zagreba i mr. Vladimir Fresl iz Zagreba. Oni su na svojim funkcijama zamijenili dosadašnjeg predsjednika Uprave Dragana Marčinka i članove Karla Došena, Krešimira Kvaternika i Nenada Zečevića, kojima danas ističe mandat.

Mandat novoimenovih predsjednika i članova Uprave počinje teći od sutra, 19. studenoga i traje četiri godine.

>>Marčinko odlazi iz Petrokemije, sve manje vremena za spas tvrtke

>>Nenad Zečević vodit će upravu Petrokemije
 

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
10:22 19.11.2014.

Iranci ništa????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije