Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO KANDIDATA

Napokon stigle prijave za intendanta zagrebačkog HNK

Andrea Zlatar Violić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
28.03.2014.
u 12:54

Kandidati po abecednom redu su Veseljko Barešić, Sanja Ivić, Dubravka Vrgoč i Thomas Yaksic Beckdorf

Četiri molbe pristigle su na natječaj za novog intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, priopćilo je Kazališno vijeće HNK. Molbe su poslali Dubravka Vrgoč, ravnateljica Zagrebačkog kazališta mladih, Sanja Ivić, vršiteljica dužnosti intendantice HNK-a, Veseljko Barešić, dirigent u Komediji i skladatelj, te Thomas Yaksic Beckford, producent iz Čilea.

Vijeće je zaključio da jedna od tih molbi nije potpuna. Na konferenciji za tisak ministrica kulture Andrea Zlatar Violić rekla je da će se ime novog intendanta, tj. intendantice znati početkom svibnja. Izjavila je i da sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem ima načelni dogovor o konsenzusu prilikom zajedničkog odlučivanja o kadrovskim pitanjima i projektima koji su u vezi sa Europskom unijom i njenim fondovima. Prevedeno na jezik svakidašnjice, to znači da najviše šansi za svoj prvi mandat u HNK-u ima Dubravka Vrgoč.

>> Konačno raspisan natječaj za intendanta HNK Zagreb

Komentara 3

MI
Milkica
16:37 28.03.2014.

Koji je smisao ovog izrezanog videopriloga? Osim da se vidi da ministrica valjda toliko radi da nema vremena ni kosu oprati.

MK
MKGRA
20:58 28.03.2014.

Noćas je bila sa flasom viskija pa nije stigla kosu oprati a i inače ona to ne radi

DU
Deleted user
13:52 06.04.2014.

Prošle su dvije godine u mandatu, a oni se još kadroviraju..Ni to nisu sposobni odraditi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije