Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snalažljivo

"Iznajmljujem muža za 120 kuna" hit među kućanicama

majstor
Marko Prpić/Pixsell
18.03.2010.
u 18:06

Neobičan oglas o iznajmljivanju supruga brzo je privukao pozornost Zagrepčana. Igor je po struci strojarski tehničar, a otkaz je dobio kao stolar.

On popravlja pipe, odvode i vodokotliće koji cure i živciraju, on slaže, rastavlja i popravlja namještaj, postavlja police, karniše, lampe, slike. Pomaže pri preseljenju, popravlja utičnice i šaltere, mijenja oštećene pločice, popravlja rolete... Dobro, reći će netko, majstori to rade, no on je ipak malo drukčiji majstor. Zagrepčanin Igor Radinović brine i za vaš auto i kućne ljubimce, zalijeva cvijeće kad vas nema, nosi torbe s placa i pije kavu s usamljenim staricama.

Otpušten kao višak

Kako i priliči, neobični je majstor svoje usluge i oglasio uz prilično neobičan slogan "Iznajmljujem muža za 120 kuna". Doduše, učinila je to njegova bivša supruga koja se, kada je nedavno ostao bez posla, dosjetila kako Igora spasiti malodušnosti i besparice.

- Bio sam zaposlen u jednoj privatnoj stolariji, gdje sam prije 15-ak dana otpušten kao višak. Sav očajan otišao sam kod bivše supruge, koja je danas moja dobra prijateljica i majka naše 13-godišnje kćeri, i ona mi je rekla: ‘'Znaš sve raditi, iznajmi se'’. A kada je nešto kasnije toga dana, igrom sudbine, ispred mene parkirao nekakav kombi sa sloganom ‘'U ovoj zemlji ništa nije uspjelo, pa neće ni kriza'’, shvatio sam što mi je činiti. Već sutradan sam polijepio oglase po zagrebačkim kvartovima - priča 43-godišnji Igor.

"Kakav je onaj tvoj doma"

Na reakciju budućih klijenata nije trebalo dugo čekati. Već koji sat nakon što je prvi oglas osvanulo na tržnici u Španskom, skinula ga je vlasnica frizerskog salona koja je cijeli dan propitivala mušterije ‘'kakav je onaj tvoj doma'’, nudeći Igorove usluge. Originalni marketinški pristup i povoljna tarifa (120 kuna prvi sat, 70 kuna svaki sljedeći) osigurali su mu pune ruke posla, pa je idućih dana brže-bolje otvorio i internetsku stranicu www.iznajmljujem-muza.com, kamo najčešće svraćaju žene: slobodne, razvedene, udovice, singl-mame, prezauzete poslom.

Među stalnim klijenticama danas je i Marica Deriš iz Donje Kustošije, koja je nakon razvoda ostala bez muške ruke u kući.

- Sve dok nisam upoznala Igora, zbog raznih majstora imala sam noćne more. Igor mi je riješio sve kućne probleme koji su me izluđivali, od vodokotlića do gumica na pipama, uz najbolji mogući odnos cijene i usluge. Ipak, najvažnije je reći da je Igor majstor koji uveseljava. S njim se zaista nasmijete do suza. Mislim da dovoljno govori ako vam kažem da je Igor jedini majstor kojem bez imalo razmišljanja ostavljam ključ od kuće. Preporučujem ga svim slobodnim ženama - smješka se gospođa Marica.


Ključne riječi

Komentara 30

JA
jasnab135
09:20 20.03.2010.

Joj, gospodine, niste se trebali ovako exponirati. Sada će Vam država naša lijepa, pravna i socijalna zajašiti za vrat i oporezovati Vas za sve što ste ikada zaradili, više nego što su ikada odrezali svim našim polaznicima RBA, budite sretni ako i u zatvoru ne završite

BU
Bugrer
09:49 20.03.2010.

Ne biježi nitko od razumnog poreza. Svi znaju da država mora živjeti od nećega, a državljani Hrvatske ne vole svoju zemlju manje od drugih. Problem je u tome što su naši porezi nerazumni, pa je zato i tolika porezna evazija.

KR
kreont
20:33 18.03.2010.

Iznajmljujem svoju ženu za istu cijenu. Ali u ženskom svijetlu to se može smatrati \"mobingom\", \"sexualnim\" i inim maltretiranjem. Zamislite ja zaista vidim to isto i sa ove \"muške\" strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?