Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA KAMPANJE

UŽIVO Pratite predizborno sučeljavanje na HRT-u

hrt
08.09.2016.
u 20:15

Glavne teme večerašnjeg sučeljavanja su unutarnja politika, vanjska politika i gospodarstvo.

U samoj završnici predizborne kampanje na HTV-u se održava veliko predizborno sučeljavanje. 

Tri su glavne teme večerašnjeg sučeljavanje koje vodite HRT-ovi novinari Mirjana Posavac i Mislav Togonal: unutarnja politika, vanjska politika i gospodarstvo. 

Sudionici sučeljavanja su: Ivana Maletić iz HDZ-a, Krešo Beljak iz Narodne koalicije, Miroslav Šimić iz Mosta, Ljubo Jurčić iz stranke Milan Bandić 365, Dragan Vulin iz HDSSB-a, Boris Miletić iz IDS-a, te Dominik Vuletić iz Živog zida

Tijek sučeljavanja:  

TEMA Migranti: 

Dragan Vulin: RH treba zauzeti čvrsti stav. Uz humano postupanje, ali da se ne ugrožava sigurnosti naših ljudi. Treba osigurati koridor i nikako ne povećavati kapacitet ljudi koje bi smjestili u Hrvatskoj. 

Ivana Maletić: Nismo za zaštitu granice vojskom i žicom. 

Predstavljanja: 

20.16: Dominik Vuletić (Živi zid): 20 nam godina govore da se ne može i ne smije, zato smo mi ovdje. Ovdje smo jer se iselilo 200.000 ljudi. Jedini postavljamo koherentan ekonomski program

20.14 Ljubo Jurčić (BM 365): Hrvatska se kreće prema dnu, Rumunjska nas prestiže. Imamo tri puta manji dohodak od EU. Stopa rasta od 2 posto se ostvaruje što nemamo nijednu negativnu politiku jer vlada ne poduzima nikakve mjere. Do kraja mandata želimo dignuti BDP za 7 posto. Izgradili smo i fokusirali se na industrijsku politiku, politiku ravnomjernog regionalnog razvitka i fiskalnu politiku, te monetarnu politiku. 

20.12 Krešimir Beljak (Narodna koalicija): Program je nemoguće sažeti u dvije minute. Mi nudimo prekid kaosa u državi. Hrvatska se nalazi pred velikim problemima. Bavit ćemo se isključivo budućnošću, decentralizacijom, svim stvarima koje treba smanjiti barijere poduzetnicima. 

20.10 Miroslav Šimić (Most): Želimo smanjiti porezno opterećenje rada i poduzetnika. Važna nam je provedba zakona o sportu i reforme obrazovanja. Vratili smo povjerenje hrvatskoj politici

20.07 Boris Miletić (IDS): Zalažemo se za decentralizaciju Hrvatske. 

20.05 Ivana Maletić (HDZ): Radili smo program pomno slučajući građane. Grad veličine Osijeka otišao je u Njemačku. Svaki treći stanovnik naše zemlje živi na rubu siromaštva. Selo je potpuno uništeno. Potpuno smo okrenuti kreiranju radnih mjesta i razvoju industrije. 

20.03 Dragan Vulin (HDSSB): Naš program je borba za bolji život u pet slavonskih županija.

>>Petrov: Plenković može biti premijer ako nam dokaže da će raditi u interesu RH, a ne EU 

Ključne riječi

Komentara 129

TW
TWITOIST
20:21 08.09.2016.

Je li Kresimir Beljak dosao sa'' sredtvima za rad''

BU
buljanzeljko453
20:31 08.09.2016.

Beljak najveci trubadur. .kakav je to piliticar? ? Daleko najnegativniji lik u ekipi. .

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:25 08.09.2016.

Moj glas ide jugoslavenskoj narodnoj koaliciji, oni kradu samo pošteno. Jedva čekam da kriminalac Beljak bude potpredsjednik vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije