Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlaho Orepić

'Plenković i Milanović nemaju osjećaj za probleme u Hrvatskoj, nemaju taj 'touch' kao što imam ja'

Vlaho Orepić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
01.09.2016.
u 13:00

"Pozivam sve starije od 18 godina da izađu, moraju izaći na izbore i preuzeti odgovornost jer nakon izbora oni koji nisu glasali neće imati pravo nikome ništa progovoriti", naglasio je Orepić

Ministar unutarnjih poslova i nositelj Mostove liste u prvoj (zagrebačkoj) izbornoj jedinici, Vlaho Orepić poručio je biračima da svi oni koji imaju pravo glasa moraju doći na ove izbore i preuzeti svoj dio odgovornosti za budućnost Hrvatske. 

"Vrijeme je za istinu, a ta istina mora biti jasna svim građanima. Mi smo danas pravno prognani zbog ovako izabranog saziva Ustavnog suda (Izborni suci ove su godine izabrani dogovorom SDP-a i HDz-a). Time je ugrožen hrvatski nacionalni interes i zato pozivam sve starije od 18 godina da izađu, moraju izaći na izbore i preuzeti odgovornost jer nakon izbora oni koji nisu glasali neće imati pravo nikome ništa progovoriti", rekao je Orepić.

Osvrnuo se na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kao i na šefove dviju najvećih stranaka Andreja Plankovića i Zorana Milanovića. 

"Politika koju provodi Milan Bandić je politika prošlosti, a Plenković i Milanović su ugodni diplomati, ali oni nemaju osjećaj za probleme u Hrvatskoj kao što imam ja, oni nemaju taj touch, taj dodir.", rekao je Orepić, a zatim kritizirao HDZ zbog manjka demokracije unutar stranke. 

"Pa veći legitimitet je imao Tomislav Karamarko nego što ima Plenković. Tko je njega uopće doveo na čelo HDZ-a? Demokracija sigurno nije", zaključuje Vlaho Orepić, nositelj Mostove liste u prvoj izbornoj jedinici. 

>> Orešković Angeli Merkel: Hrvatska nema kapacitete za veći val izbjeglica

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar johny21
johny21
13:05 01.09.2016.

Ako netko nema pojma i osjecaja to je Milanovic!

LE
lea3010
13:04 01.09.2016.

Karate kid pogubljen kao njegov šef!

DU
Deleted user
13:48 01.09.2016.

Razumem, druže stariji vodniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije