Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:

'HDZ neka sastavi Vladu s Mostom, na HSS neka ne računaju'

Krešo Beljak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
13.09.2016.
u 13:11

Mi smo i u kampanji jasno rekli da je glas za Most glas za HDZ, a to nije skrivao ni HDZ, kaže Beljak

HDZ će sljedećih dana voditi pregovore oko sastavljanja nove Vlade, a pojavile su se spekulacije kako bi rezervna opcija mogla biti Vlada u sastavu s HSS-om i HNS-om. Ivan Vrdoljak, čelnik HNS-a, odmah je opovrgnuo da bi njegova stranka mogla s HDZ-om formirati Vladu, a potom je to učinio i šef HSS-a Krešo Beljak.

– To za nas nije opcija i bit ćemo konstruktivna opozicija. Nećemo biti nekorektni prema našim partnerima. HDZ-u čestitam na pobjedi i njihovo je pravo je da sastave Vladu s Mostom, na nas neka ne računaju. Mi smo i u kampanji jasno rekli da je glas za Most, glas za HDZ, a to nije skrivao ni HDZ. Trik je uspio, dobro su odigrali tu partiju šaha, ali sada neka sami sastavljaju Vladu – rekao je Beljak za 24sata.

>>Vrdoljak: Ne očekujem poziv iz HDZ-a, HNS nema što raditi u toj vladi

Komentara 51

LI
livoguza2
13:41 13.09.2016.

Ne daj, Krešo, šarafciger nikomu. Masku na glavu, šarafciger u ruku i juriš na vozilice. Nisi lud plijen s drugima dijeliti. Hrvatski ti seljaci mogu zahvaliti što si dovršio ono što je Puniša započeo. Na moju žalost, Radić je totalno mrtav. Lp.

KR
kruti91
13:30 13.09.2016.

kak bi rekao pokojni vlatko marković, nema nikih problema,NITKO vas ne bi ni zvao,ihihihi

JO
josip
13:35 13.09.2016.

tko te u opce vuce za jezik dzeparosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije