Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar gospodarstva

Vrdoljak: Cijene goriva još će padati

vrdoljak
Foto: Robert Anic/PIXSELL
20.12.2014.
u 15:36

Vrdoljak je novinarima na konferenciji za novinare HNS-a potvrdio i kako očekuje dalji pad cijena nafte

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak komentirao je tužbe koje najavljuje vlasnik Croduxa Ivan Čermak. Izjavio je da je nalog za akciju Oktan dao jer želi da građani imaju vrhunski proizvod na benzinskim pumpama, a sve ostalo je, poručuje, nalaz akreditiranog laboratorija, javlja HRT.

Čermak je najavio tužbe protiv ministra gospodarstva i Zavoda za ispitivanje kvalitete zbog, kako tvrdi, nanošenja štete objavom nalaza da standardima kvalitete ne odgovara gorivo na tri postaje te tvrtke. Također je ustvrdio kako Zavod za ispitivanje kvalitete nema akreditaciju za ispitivanje goriva te najavio da će uzorke spornog dizela dati u inozemstvo na reviziju.

Na novinarski upit za komentar Čermakove tvrdnje kako njegovi sukobi Vrdoljakom traju već dulje vrijeme prozvani je ministar odgovorio:

 - Nisam primijetio da smo u sukobu i prvi put čujem da je u nečijoj glavi sukob, stvarno nisam imao taj osjećaj, kazao je.

Vrdoljak je novinarima na konferenciji za novinare HNS-a potvrdio i kako očekuje dalji pad cijena nafte.

- Mislim da ima prostora za dalji pad i očekujem još jedan pad, no vidjet ćemo što će matematika reći u utorak, rekao je Vrdoljak.

>> Čermak napao ministra: Vrdoljak glumi hrvatskog Eliota Nessa

>> Maras: Uvjeren sam da se u Hrvatskoj toči kvalitetno gorivo

Komentara 14

DS
drazen.silobod
18:59 20.12.2014.

ne možeti Vi odredit ni cijenu domačega kruha kojeg pečete od egipatske pčenice, a ne benzina

JO
joe555
16:21 20.12.2014.

s obzirom da je barel tako pao . litra goriva bi trebala bit 1euro 7 i pol kuna a ne da partija radi protiv naroda

GU
General_U
23:54 20.12.2014.

koji poguban lik za ovo društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije