Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar i ove godine isto?

Turisti u šoku: Bježe s plaže jer im građevinski strojevi bruje iznad glava

Dražica,Ražanj,turizam,građevinski radovi
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
20.06.2014.
u 12:33

Umjesto dugo željenog sunca, valova, mira i tišine, idiličnu sliku narušavaju prozori, a zatim i zvuci s gradilišta koje se nalazi samo 10 metara od plaže u Dražici

Građevinski radovi početkom ljeta, nažalost, nisu prošlost ni ove godine. U to su se uvjerili turisti koji su se ovih dana došli odmoriti u uvalu Dražica pokraj Ražnja i Rogoznice.

No, umjesto dugo željenog sunca, valova, mira i tišine, idiličnu sliku narušavaju prozori, a zatim i zvuci s gradilišta koje se nalazi samo 10 metara od plaže. Dok se ljutiti susjedi bune, turisti se nevoljko zadržavaju na kupanju. I one najupornije otjerala je buka.

>>Hrvatski kampovi već imaju najviši PDV i boravišnu pristojbu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Komentara 10

HO
Hotspot
14:06 20.06.2014.

hrvatska ima izrazito povoljnu klimu, pogotovo na jadranu, tako da je građ. radove bez problema moguće izvoditi van sezone, a ne da se na ovakav bahat i bezobrazan način tjera goste i uništava iznajmljivače koji su uložili velike novce u opremanje svojih apartmana, mnogi i putem kredita! HR treba ZAKONOM zabraniti izvođenje građ. radova na jadranu (osim kod hitnih situacija, popravaka i sl) u periodu od 15.05.-15.09. jer bez toga nema šanse da imamo dobre predsezone i posezone uz bagere i teške strojeve koji počinju kopati ljeti u 05,30 u jutro na 30 m od plaže i kuća (to sam osobno doživio!!)

DU
Deleted user
14:19 20.06.2014.

A kako taj smije graditi tako blizu mora u zasticenom pomorskom dobru unutar 70 m .....gdje su inspektori???

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
13:08 20.06.2014.

Joe i to je amerika hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije