Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili na Facebooku

Most nije dao HDZ-u nikakav rok do utorka. Želimo dati priliku premijeru da obrani svoju čast u Saboru

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
11.06.2016.
u 23:50

"Ako HDZ ipak ostvari najavu rušenje premijera i Vlade tada će Most kao jedinu moguću opciju odabrati nove izbore", stoji u statusu Mosta nezavisnih lista.

Iz Mosta nezavisnih lista preko Facebooka su demantirali informaciju koju je večeras objavila Slobodna Dalmacija da su HDZ-u dali rok do utorka popodne da izabere novog potpredsjednika Vlade, umjesto Tomislava Karamarka, ili će tada potpisati zahtjev SDP-a za raspuštanje Sabora. 

Status Mosta nezavisnih lista prenosimo u cijelosti: 

"MOST nezavisnih lista želi upozoriti javnost da se idućih nekoliko dana može očekivati niz neistinitih tvrdnji koje će se pozivati na "izvore iz Mosta", ali s Mostom neće imati veze.

Kako bi se na sve načine stvorila konfuzija, u javnosti se već plasiraju razne konstrukcije poput ove "da Most postavlja ultimativne rokove HDZ-u". 

Most nezavisnih lista nije dao HDZ-u nikakav rok do utorka jer želimo dati priliku premijeru da obrani svoju čast u Hrvatskom saboru i pred zastupnicima odgovori na neistinite optužbe navedene u obrazloženju njegova opoziva.

Očekujemo od HDZ-a da povuče prijedlog opoziva premijera i predloži novog kandidata za potpredsjednika Vlade. Ako HDZ ipak ostvari najavu rušenje premijera i Vlade tada će Most kao jedinu moguću opciju odabrati nove izbore", stoji u statusu Mosta nezavisnih lista. 

Komentara 167

BU
Bulaba
00:02 12.06.2016.

Dakle, da rezimiramo situaciju: Most u vladi ostavlja sve SDP-ove i HNS-ove kadrove, Most skupa sa SDP-om i HNS-om ruši Karamarka, Most skupa sa SDP-om i HNS-om dogovara nove izbore, Most i Orešković daju koncesiju MOL-u, a u javnosti se kreira slika da HDZ ruši vladu kako bi zaštitio Karamarka koji je kao povezan s MOL-om?

BU
Bulaba
00:06 12.06.2016.

Božo, tvoj ministar kradljivac stiropora je danas na RTL-u rekao da Karamarko nije jedini kojeg želite izbaciti, nego da u vladi ima još ljudi iz HDZ-a za koje biste željeli da odu? Dakle, lažete da vam je problem samo u Karamarku, nego želite uz pomoć SDP-a i HNS-a smijeniti sve koji stanu na put vašim interesima po narudžbi Braunsbergera, MOL-a i svih koji stoje iza vas. Nadalje, profesor Lovrinović je javno rekao da netko drugi stoji iza vas i vuče konce. Možemo li saznati tko stoji iza vas, kakva je vaša veza s Opusom Dei, zašto se sastajete s Oreškovićem i Bartulicom po stanovima, i što tamo radite, je li se možda bičujete i umrtvljujete vlastito meso onim sadističkim Opus Dei remenjem?

NO
Norway
01:13 12.06.2016.

Tko je sada odgovoran za Mostov PR? Oreskovic ce braniti svoju cast pomocu Petrovog neodlaska,Josipovicevih savjetodavaca,Orepicevih milicajaca,Grizlija,MOLa,Pusicke u UNu,Nigerije u Slavoniji u slijedecih 25 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije