Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Montreal blizu rekorda, četiri utakmice u produžetku

Montreal Canadiens
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.10.2015.
u 12:58

Do svih devet pobjeda Canadiensi su ove sezone došli u regularnom dijelu, čime je srušen rekord NHL s najvećim brojem pobjeda ostvarenih u regularnom dijelu utakmice na početku sezone

Montreal Canadiensi su sinoć, svladavši Toronto Maple Leafse sa 5-3, upisali devetu uzastopnu pobjedu ove sezone i tako došli na samo jednu utakmicu od rekordnih deset uzastopnih pobjeda na početku sezone,

Do svih devet pobjeda Canadiensi su ove sezone došli u regularnom dijelu, čime je srušen rekord NHL  s najvećim brojem pobjeda ostvarenih u regularnom dijelu utakmice na početku sezone, koji su dijelili sa Buffalo Sabresima iz sezone 1975./76.

Canadiensi, koji su u petak sa 7-2 pobijedili Buffalo, jedina su momčad bez poraza. Nedostaje im još jedna pobjeda za najduži pobjednički niz na početku sezone, što je rekord kojeg su u sezoni 1993./94. postavili Maple Leafsi, a izjednačili 2006./07. Sabresi. Rekord mogu izjednačiti pobjedom nad Vancouver Canucksima u utorak.

Strijelci za Montreal su bili P.K Subban, Lars Eller, David Desharnais, Max Pacioretty i Brendan Gallagher, dok su golove za Toronto zabili Leo Komarov, James van Riemsdyk i Morgan Reilly. Vratar Montreala Corey Price imao je 49 obrane u pobjedi, a Jonathan Bernier je obranio 22 udarca prema vratima Toronta.

Sinoć su četiri utakmice odlučene nakon produžetaka. Nashville Predators su sa 1- 2 izgubili od Pittsburgh Penguinsa, Chicago Blackhawksi su sa 1-0 pobijedili Tampa Bay Lightning, Vancouver Canucks su sa 2-3 izgubili od Detroit Red Wingsa, a St. Louis Bluesi sa 2-3 od New York Islandersa.  Philadelphia Flyersi su nakon izvođenja kaznenih udarac slavili protiv New York Rangersa sa 3-2.

Ostale utakmice su završile u regularnom dijelu. Minnesota Wild je sa 3-0 porazila Anaheim Ducks, Buffalo Sabres su sa 3-4 izgubili od New Jersey Devils, Ottawa Senators su sa 1-4 pokleknuli pred Arizona Coyotesima, Philadelphia Panthers je sa 6-2 slavila protiv Dallas Starsa, Colorado Avalanche je sa 3-4 izgubio od Columbus Blue Jackets, a San Jose Sharks su sa 5-2 porazili Carolina Hurricanes. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije