Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.09.2010. u 12:00

Antikni svinjski papci ili smrznuta oldtimer goveda? Neprocjenjivo!

“Zbog zaraze krava bedrenicom na području Livna, Hrvatska će dodatno pojačati nadzor i kontrolu na granicama s BiH”, kaže Goran Jerbić, ravnatelj Uprave za veterinarsku inspekciju. Da nas umiri, dodao je odmah da “Hrvatska ne uvozi živa goveda iz BiH već godinama”. Jerbiću, znamo da goveda ne uvozimo živa. Uvozimo ih vrlo mrtva. Iz prošlog stoljeća. Zato je u nas meso skupo. Jer kao i svaka druga starina, ono je svojevrsni luksuz. Antikni svinjski papci ili smrznuta oldtimer goveda? Neprocjenjivo!

Radi Swoboda, radimo i mi. Od umora već i lipšemo
“Radimo na tome da Hrvatska postane 28. članica EU”, kaže Hannes Swoboda, izvjestitelj za Hrvatsku u Europskom parlamentu. Radimo i mi. Od umora već i lipšemo. Papa Štrumf, ima li još puno?

Kad granate počnu padati, svi trkom u skladište streljiva!
Edward Russo, jedan od tužitelja u procesu protiv Gotovine, Markača i Čermaka, očito je oštroga uma. Želeći, valjda, dokazati da je HV neselektivno granatirao Knin, ispalio je da su “civili bježali u zgradu zapovjedništva vojske”.

Inače, svi mi koji smo iskusili život pod granatama još pamtimo mudre savjete starijih. Mali, kad počne granatiranje, ti trkom u najbližu vojarnu ili, još bolje, u skladište streljiva. Russo, majstore!

Sanader o psima i karavanama, a mi o maci i vratancima
Prvi javni nastup otkako je amputiran iz HDZ-a, ako u obzir ne uzmemo i tragikomičan pokušaj puč-presice, bivši premijer Ivo Sanader imao je u tirolskom selu podno Alpa. Govorio je o Daytonu. Novinare to nije zanimalo mnogo. Rekao je da se ne namjerava vratiti u politiku. Na to su novinari već digli obrve. Bili su pomalo dekoncentrirani, a onda su shvatili i zašto. Razmišljajući o Alpama, na pamet im je stalno padala banka imena Hypo Alpe-Adria. S “aferom Hypo”, rekao je, nema ništa. “Kao premijer morao sam razgovarati sa svim glavnim direktorima financijskih institucija u Hrvatskoj. A s kim oni sklapaju biznis nije moj posao i to nisam mogao kontrolirati”, objašnjava jedinu sponu između sebe i nekoć male austrijske banke. Upitan boji li se ipak istrage, rekao je: “Psi laju, a karavane prolaze.” Da, kao što i svaka maca dođe na vratanca.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:59 01.09.2010.

Hajde, nije tako crno. Brazilci to jedu stalno pa su dobri nogometaši.

DO
Dottore
07:43 02.09.2010.

@vrabac \"bezvezno lametiranje o životu pod granatama\" Vrapčići živkaju, a vrabac pokazuje da ima mozak manji od onog pravog vrapca. Tužitelji u Haagu su morali optužiti hrvatske generale kako bi kriminalizirali Oluju, a kako to nije moguće dokazati, morali susu pričati gluposti koje su i ljudima skromnih mentalnih sposobnosti očite kao gluposti. I što normalan čovjek može učiniti u takvoj situaciji? - ništa drugo nego napisati \"Bravo idiote!\" drugim riječima. Da tužitelji nisu predobro plaćeni za ono što rade, svaki bi ih doktor zbog gluposti koje su pričali poslao na podulje promatranje u luđačkoj košulji. Ovo je dobar primjer svakom mladom pravniku što ne bi smio činiti, jedno je bazirati optužnicu na temelju lažnog svjedočenja, sasvim je druga stvar pričati idiotizme.

VO
VolimZagreb
08:04 02.09.2010.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?