Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Nina Badrić i sestre Husar na prvom koncertu duhovne glazbe "Kamenita Vrata"

kamenita vrata
Foto: Promo
1/4
02.07.2014.
u 19:15

Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima koji svojom pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji.

Prije dvije godine pod vodstvom patera Ivana Mandurića (pater Ike) i mladog glazbenika Alana Hržice dogodila se priča u srcu Zagreba. Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima koji svojom pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji.

Povodom tog projekta Alan Hržica je sakupio svoje kolege glazbenike i u organizaciji Molitvene zajednice “Srce Isusovo” organizirao sinoćnji koncert na kojem su nastupili Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Alan Hržica, sestre Palić, Sliryc 33, Stjepan Lach, Maja Divljaković i Petra Antolić, u pratnji vrhunskih glazbenika Ante Gelo, Robert Vrbančić, Goran Kovačić, Saša Miočić, Domagoj Ereš, Bruna Matić, Zrinka Hudi i Abel Kovačević.

Komentara 2

BR
brodludjaka
21:32 02.07.2014.

Što je to pozitivno što donosi pjevanje pod kamenitim vratima za grad???? Jedino to što nije ništa nasilno, ali je stvarno beskorisno kao srce isusovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije