Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za 800 ljudi

Rundek Cargo Trio lansirao „Mostove“ i otkrio datum nastupa u Tvornici!

Rundek
Foto: Sanja Matić/Perun.Hr
1/2
02.06.2015.
u 13:32

Ulaznice za koncert 18.6. u Tvornici kulture - u prodaji!

Ukoliko ste ovu subotu ujutro bili u Vinylu ili možda negdje u blizini, do vas su dopirali zvuci „Mostova“. U točno 12 sati započela je ekskluzivna prodaja novog albuma, a prvih stotinjak kupaca ostvarilo je pravo ulaza na koncert u Tvornici kulture čiji je datum sve do tada bio dobro čuvana tajna! Darko, Duco i Isabel u Tvornicu dolaze 18. lipnja gdje će izvoditi novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate karijere Darka Rundeka. Koncert je stajaći prema Rundekovoj želji i to za 800 ljudi kako u Tvornici ne bi bila gužva, budući da ovaj album ima energiju koja uz snažne emocije mami i na ples! „Morska“ premijera „Mostova“ održat će se dan nakon Zagreba, 19. lipnja na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete kupiti online putem sustava Entrio i na prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn. Popis prodajnih mjesta možete pronaći ovdje.

Set lista u Vinylu predstavila je četiri od 11 pjesama s novog albuma: bile su to nedavno objavljeni „stiskavac“ Don Juan“ – kako kaže Rundek, prodorna „Ima ih“, romantična „Mostovi“ i plesna „Indijska“. Uz navedene, „MOSTOVI“ će vas zavesti pjesmama „Clouds“, „Ne zaboravi me“, „Vitamini“, „Džaba“, „Vidova“, „Midnight Calypso“ i „Mijenjamo mjesto“.

Izlazak albuma podržali su mnogi glazbeni kritičari i novinari. Među prisutnima, bile su u ulozi prijatelja i fanova, poznate ličnosti glazbene i kulturne scene - Max Juričić, Mirela Priselac Remi, Jasna Bilušić, Maja Lovrić Kosa, Branko Kostelnik te više od 150 obožavatelja iz Hrvatske ali i inozemstva koji su došli kako bi se družili s Rundek Cargo Trijom.

Od danas, ponedjeljka 1. lipnja, album možete kupiti u svim CD shopovima (Aquarius, Croatia Records, Dancing Bear, Dallas…) u lancima Tisak Medije i multimedijalnim knjižarama Algoritam Profil Mozaika diljem Hrvatske! 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije