Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.10.2012. u 12:00

Okružen stranačkim kolegicama u Karlovcu na seminaru “Žene i politika”, Čačić se nakratko opustio, a iz takta ga nije izbacilo ni pitanje o japanskoj tvrtki Marubeni koja želi graditi TE Plomin C.

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, s olakšanjem je dočekao gostovanje Ive Sanadera na HTV-u, kojem je na nekoliko dana prepustio tron najomraženije osobe u Hrvatskoj. Okružen stranačkim kolegicama u Karlovcu na seminaru “Žene i politika”, Čačić se nakratko opustio, a iz takta ga nije izbacilo ni pitanje o japanskoj tvrtki Marubeni koja želi graditi TE Plomin C. Marubeni je zbog podmićivanja vlasti u Nigeriji platila kaznu od 55 milijuna dolara, a Čačić tu sitnicu nije komentirao osim – glasnim smijehom.

Mesić se založio za socijalnu državu pa krenuo na tartufe

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, imao je zapažen nastup na Ljetnoj školi demokracije koja je organizirana na Braču. Mesić se založio za povratak socijalne države ogradivši se da time ne zagovara i povratak socijalizma. “Od građana se bespogovorno traži da se uklope, siti ili gladni, zaposleni ili nezaposleni, s krovom nad glavom ili izbačeni na ulicu, to nikoga ne zanima”, požalio se socijalno osjetljivi Mesić. Odmah potom požurio je s Brača u Istru gdje je u Livadama otvorio Dane tartufa. Mesić se u Valicama i sam upustio u lov na tartufe, koji su se na licu mjesta prodavali po socijalno osjetljivoj cijeni od 29.930 kuna za kilogram. Dobar tek!

Predsjednik stranke koji nije volio ništa komentirati

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, nije gledao Sanaderov nastup na HTV-u i nije ga u nedjelju želio komentirati. Ako je odšutio show premijera Milanovića u Saboru, zašto bi komentirao bivšeg premijera?

Revna urednica prekinula Dylana usred emitiranja

Vedrana Krstić-Ivanišević, glavna urednica Hrvatskog radija Split, po kratkom se postupku obračunala s Bobom Dylanom doznavši za nebuloznu izjavu kojom je Hrvate izjednačio s nacistima. Pjesmu “Duquesne Whistle”, koja se emitirala kao hit tjedna, naglo je prekinula s objašnjenjem da ju je tehničar pustio pogreškom, a potom je privremeno skinula Dylana s play liste. Ako se ikada ponovno uvede cenzura, Vedranu Krstić-Ivanišević treba pozvati među prvima.

Komentara 14

TO
Toni50
16:26 02.10.2012.

Čačić se smije, a Plomin želi graditi korumpirana tvrtka, kako se nebi smijao svjestan da za Hrvatskog novinara nema poštene ili ne korumpirane tvrtke nema ništa što bi bilo po zakonu....

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:35 02.10.2012.

Naravno da se Čačić smije, on će na tome zaraditi opet velike novce. Istodobno naš bivši predsjednik koji se poziva na socijalnu državu se okolo šeće i troši državni novac bez namjere da se bilo čega odrekne u vremenu krize, kao da govori "Narod je gladan, neka jedu kolače"!

SE
sestrićna
15:39 02.10.2012.

ma da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?