Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u Hrvatskoj

Zaba postavila bankomat koji isplaćuje samo eure

bankomat
Foto: VL
Autor
Valentina Weisner Mijić
30.01.2016.
u 08:00

Dnevni je limit 500 eura, a bankomate će postaviti i u Rijeci, Sesvetama, Splitu i Novoj Gradišci

Hrvatska je dobila prvi bankomat koji isplaćuje eure. Postavila ga je Zagrebačka banka na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a novac se može podignuti s njihove Maestro ili Visa Electron kartice.

Podiže li se s kunskog tekućeg računa, obračunava se prodajni tečaj banke. Do 31. ožujka neće se naplaćivati naknada, a nakon toga zaračunavat će 5 kn po transakciji. Dnevni je limit 500 eura, a bankomate će postaviti i u Rijeci, Sesvetama, Splitu i Novoj Gradišci.

Ključne riječi

Komentara 2

RM
R+Mkatolik
10:49 30.01.2016.

mogli su postavit i bar 20 komada što isplačuju japanske jene .Mi još uvijek šljakamo za kune i taman taj dnevni limit je moja cijela plaća a oni tajkuni i uhljebi svejedno ne dižu keš na bankomatima.Tako da su ti bankomati ko ona kućica od vještice u Ivici i Marici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije