Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA GODINE

Willis Group Holdings preuzima preostalih 70 posto dionica Gras Savoyea

Hrvoje Vojković
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
27.04.2015.
u 10:03

Vrijednost ove transakcije preuzimanja na globalnoj razini iznosi 550 milijuna eura

Willis Group Holdings, tvrtka za posredovanje u poslovima osiguranja i reosiguranja, odlučila je preuzeti preostalih 70 posto dionica francuskog posrednika Gras Savoye, u čijem je većinskom vlasništvu Gras Savoye Croatia d.d. Realizacija se očekuje do kraja ove godine.

Vrijednost ove transakcije preuzimanja na globalnoj razini iznosi 550 milijuna eura, a konsolidirana će tvrtka imati prisutnost u 131 državi diljem svijeta, imati oko 23.000 zaposlenih i ukupan godišnji prihod veći od 4 milijarde američkih dolara, priopćili su iz tvrtke Gras Savoye Croatia. Willis Group Holdings do ove je najave posjedovao 30 posto dionica Gras Savoyea.

Prokurist tvrtke Gras Savoye Croatia je bivši šef Croatia osiguranja Hrvoje Vojković (na slici).

>> HDZ: Vojkovićeva tvrtka 2013. je uprihodila 0 kuna i imala jednog zaposlenika

>> Brokeri u osiguranju štede milijune, a ne plaćaju im – ništa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije