Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranije počela sezona

Već prvi dan na vanjskom kupalištu Bizovačkih toplica čak 600 gostiju

Bizovac
Foto: Sunčane toplice
1/12
03.05.2019.
u 16:57

Uz unutarnje je bazene 200 ležaljki i dječji mini klub. Dvjesto je ležaljki i na dijelu vanjskog kupališta. Otvoreni su u srijedu i Americano bar i caffe bar Sunčica.

Od 01. svibnja otvoren je dio vanjskog kupališta u Bizovačkim toplicama. Gostima je tako na raspolaganju 10 bazena - rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, 3 masažna, 2 termalna i vanjski obiteljski bazen.

Uz unutarnje je bazene 200 ležaljki i dječji mini klub. Dvjesto je ležaljki i na dijelu vanjskog kupališta. Otvoreni su u srijedu i Americano bar i caffe bar Sunčica.

- Kada se 31. svibnja otvori bazen s valovima, Aquapolis bi trebao imati čak 1600 ležaljki, 500 više nego protekle sezone. Osim veće površine sunčališta, sagrađene su i nove kabine za presvlačenje, a u ugostiteljskim objektima je povećan broj sjedećih mjesta, kako bi se postigla kvaliteta usluge. Otvorili smo dio vanjskog kupališta ranije nego prethodnih godina, na taj način želimo produžiti sezonu. Već je prvi dan pokazao da je to bila dobra odluka, s obzirom da smo imali 600 posjetitelja, dakle, prema posjećenosti, bio je to najbolji dan u ovoj godini. Očekujemo porast prihoda od dolazaka i ugostiteljskih usluga za nekih 15 posto, mislim da nas čeka rekordna sezona, s obzirom na prošlogodišnje rezultate, i da bismo mogli preći brojku od 150 tisuća prodanih ulaznica – kaže Marcel Medak, predsjednik društva Sunčane toplice.

Foto: Sunčane toplice

A 2018. je, dodaje, u svim brojkama bila sjajna – najposjećeniji vikend u zadnjih pet godina bio je 10. do 12. kolovoza, kada je izbrojano 8515 kupača. Nedjelja je tradicionalno najposjećeniji dan u tjednu, a 05. kolovoza bilo je 3766 kupača, najviše u protekloj godini. Na noćnom kupanju, odnosno pool partyju 11. kolovoza bilo je rekordnih 1047 posjetitelja. Taj je mjesec bilo je 51.225 kupača, što je čak 30 posto više u odnosu na kolovoz 2017.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije