Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testira se ‘Fly with’ usluga

Valamar prvi pokrenuo rezervacije letova za svoje destinacije

Turisti?ka patrola Krk
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
29.12.2022.
u 19:53

Kombinacije smještaja i avionskog prijevoza do destinacije uobičajene su za najveće platforme poput Bookinga

Valamar Riviera prva je turistička kompanija u Hrvatskoj koja u novoj godini uvodi uslugu rezervacije izravnih letova na neku od destinacija u kojima ima objekte. Usluga “Fly With Valamar” upravo se testira i oglašava na njihovim stranicama, a obuhvaća uslugu leta i transfera do objekta. Iako iz Valamara zasad ne daju službene informacije o tom projektu, jasno je da je to idući korak u Valamarovoj aktivnoj politici jačanja izravnih rezervacija, po čemu je kompanija poznata na hrvatskom tržištu.

Ježevac radi i zimi

Naime, rezervacije kombinacije letova i smještaja uobičajene su na online platformama za rezervacije kao što je Booking.com, no u Valamaru nastoje dobiti što veći broj izravnih rezervacija, što promoviraju i u komunikaciji sa svojim gostima.

Na svojim stranicama trenutačno nude rezerviranje direktnog povratnog leta, hotela i transfera na jednom mjestu, za povratne letove Zürich – Pula u trajanju od sat i pol te München – Rijeka (Krk) u trajanju od sat i deset minuta. Trenutačna ponuda od dva noćenja u mobilnoj kućici u kampu Ježevac u Krku u siječnju, s letom iz Münchena u Krk i transferom je 800 eura za dvije osobe.

Inače, Ježevac je jedan od rijetkih kampova u Hrvatskoj koji je otvoren i tijekom zime i trenutačno imaju posebne ponude za smještaj na Krku. Riječ je o kampu koji se prvi put našao među pet Valamarovih kampova koji su dobili priznanje ADAC Superplatz 2022. Ta priznanja dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje, a najvišu ocjenu, 5, ostvarili su Lanterna Premium Camping Resort, Istra Premium Camping Resort, Krk Premium Camping Resort, Baška Beach Camping Resort te Ježevac Premium Camping Resort, koji prvi put ulazi u kategoriju najboljih kampova Superplatz. ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima.

Ovo je tek početak

Ovo je tek početak projekta. Kako se navodi na stranicama Valamara, u 2023. godini pripremaju “širok izbor letova iz Europe do najatraktivnijih Valamarovih destinacija na Jadranu” te gostima poručuju da prate novosti. Zasad nisu raspoloženi otkrivati o kojim će destinacijama biti riječ, niti s kojim kompanijama surađuju.

Iza Valamara je, inače, odlična poslovna godina. U prvih devet mjeseci ostvarene su 2,32 milijarde kuna poslovnih prihoda, koji su rasli za 14%, a operativna dobit (EBITDA) u prvih 9 mjeseci dosegnula je 943 milijuna kuna (rast 7,7 posto).

VIDEO WhatsApp prestaje raditi na nekim mobitelima, provjerite je li vaš na popisu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije