Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistička kompanija

Valamar preuzima treći hotel u Austriji

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održano predstavljanje V-Executive edukacije
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.06.2022.
u 17:45

Hotel Kesselspitze u Obertauernu nosi pet zvjezdica i ima neposredan pristup skijaškim stazama

Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar Riviera, nastavlja sa širenjem u Obertauernu u Austriji. Valamar preuzima luksuzni hotel Kesselspitze koji postaje treći hotel pod Valamarovim upravljanjem u Obertauernu i prvi Valamar Collection hotel u Austriji. Novi hotel u Valamarovoj niski do sada je bio u vlasništvu obitelji Lürzer.

Iz Valamara poručuju da im je internacionalizacija portfelja s fokusom na zimska odredišta u alpskoj regiji jedan je od strateških ciljeva od 2018. i otvaranja prvog hotela od četiri zvjezdice, Valamar Obertauern hotela. Lani je širenje nastavljeno akvizicijom hotela Marietta u Obertauernu te postavljanjem nove vlasničke strukture u Valamar A GmbH, SPV društvu u kojem Valamar ima ulogu manjinskog investitora, ali pruža usluge hotelskog upravljanja. Hotel Kesselspitze, pak, nosi pet zvjezdica, ima 66 smještajnih jedinica, restoran, unutarnji bazen i wellness-sadržaje, te neposredan pristup skijaškim stazama.

Kao prvi Valamar Collection hotel u Austriji otvorit će se u zimi 2022./2023. "Akvizicija trećeg hotela u Obertauernu predstavlja još jedan značajan korak u realizaciji sinergija poslovanja, posebno zapošljavanja naših sezonskih zaposlenika na cijelu godinu," ističe Željko Kukurin, predsjednik Valamarove uprave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije