Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi ovoga tjedna

Financijska agencija (Fina) zapošljava na poziciji: IT inženjer za komunikacijske sustave – specijalist (m/ž)
14. kolovoza 2018. u 07:28 0 komentara 646 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

MOSTovci najavili da neidu na ljetni godišnji odmor Most: Država zapošljava 300 ljudi, a novcem građana plaća vanjske suradnike da rade njihov posao

Zagrebački prometni zavod d.o.o. zapošljava na radnom mjestu: Stručni suradnik za računovodstvene i financijske poslove (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje vođenje knjige URA i IRA, knjiženje izvoda i evidentiranje svih poslovnih promjena. Ako imate  SSS/VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, minimalno trogodišnje radno iskustvo na istim poslovima, odlično znanje rada u MS Office paketu te izražene analitičke sposobnosti, urednost, preciznost i organiziranost, prijavite se brzom prijavom na vrijeme.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, proširuje svoj tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Sesvetama. Ako se pridružite ovoj poziciji očekuju vas svakodnevni komercijalni kontakti i obilasci kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca. Ako vas krasi usmjerenost na kupce, tim i rezultate, a imate dvogodišnje iskustvo, prijavite se putem linka.

bauštela Istraživanje Hrvatska i dalje najprivlačnija radnicima iz BiH, hrvatski radnici najviše žele u Njemačku

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta, uspješnu tvrtku u Sloveniji koja djeluje već 40 godina unutar domene IT usluga i rješenja, zapošljava na poziciji: Voditelj prodaje IT rješenja i usluga (m/ž). Mjesto rada: Zagreb. Opis posla uključuje pronalaženje i razvoj novih poslovnih prilika u području IT usluga i rješenja te planiranje i realizaciju godišnjeg plana prodaje uz redovito praćenje trendova i potreba tržišta. Ukoliko vas zanima ova pozicija prijavite se putem brze prijave.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, ima otvoren natječaj na poziciji: Suradnica/Suradnik u timu Hosting & Cloud Services, za sjedište u Zagrebu. Preduvjeti za prijavu su završeno tehničko obrazovanje (npr. fakultet ili visoka škola) ili višegodišnje radno iskustvo, solidno praktično iskustvo u jednom ili više gore navedenih područja rada, engleski jezik u govoru i pismu (znanje njemačkog jezika je prednost), zadovoljstvo u obavljanju odgovornih zadataka i spremnost na dokumentiranje istih te spremnost na putovanja. Pronalazite se u oglasu? Prijavite se ovdje.

Bojana Gregorić Bojana Gregorić vejzović 'Kad odradiš svoje, šutnu te kao starog psa'

YAMAHA Music Europe GmbH, jedan od vodećih svjetskih proizvođača glazbenih instrumenata i hi-fi dijelova, zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za glazbene instrumente na području Hrvatske.  Vaš osnovni zadatak na ovom poslu je akvizicija novih kupaca, održavanje i daljnji razvoj odnosa s kupcima. Ukoliko imate učinkovite prodajne sposobnosti već dokazane na tržištu, vrlo dobre vještine umrežavanja i osobine timskog igrača te dobro tehničko znanje, prijavite se jednim klikom. Sretno.

Geo Team Systems d.o.o. zapošljava Geodeta (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Švedskoj. Posao uključuje iskolčavanje i prikupljanje podataka na terenu te obradu istih, sastavljanje elaborata i završnih izvješća. Ukoliko imate jednogodišnje iskustvo, spremnost na rad u inozemstvu, poznavanje rada na računalu, kao i CAD programskih alata, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika te spremnost na individualni i timski rad, prijavite se ovdje.

Nebojša Biškup Pojačano zapošljavanje Nisam siguran da u javnom sektoru zaista treba zaposliti 16% više ljudi

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: IT inženjer za komunikacijske sustave – specijalist (m/ž). Za ovaj posao trebate VŠSS/bacc., VSS/mag./struč.spec. – informatički, matematički, elektrotehnički smjer, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, kao i aktivno znanje engleskog jezika. Provjerite dodatne detalje na linku i sretno s prijavama!

Košarkaški klub Split, najtrofejniji košarkaški klub s ovih prostora, zapošljava na 2 zanimljive pozicije u Splitu. Traže se: Voditelj/Voditeljica marketinga (m/ž) i Stručni suradnik/suradnica u odjelu marketinga. Želite li postati dio tima koji je svoj vrhunac doživio trostrukom uzastopnom krunom klupskog prvaka Europe? Nema razmišljanja, klik na link! Sretno!

Radnici Kompliciran model Poslodavci se žale: Radnike više ne bismo trebali uvoziti prema zanimanjima

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava Predovitelja/Prevoditeljicu za njemački jezik (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko raspolažete odličnim znanjem njemačkog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Klik na brzu prijavu.

sit&napit, jedinstven koncept samoposlužnog restorana sa dvije linije i dva različita koncepta s fokusom na brzinu usluživanja, širok izbor ponude, traži pojačanje u Designer Outletu Croatia. Traže se Radnik u kuhinji (m/ž), Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž). Provjerite natječaje i sretno s prijavama!

Konobar Varljiva statistika Crni razlog zašto je manje nezaposlenih u Hrvatskoj

Lumia d.o.o., tvrtka kojoj je zadovoljstvo roditelja i djece vrhunskom uslugom produženog boravka misija, zapošljava Učitelja razredne nastave – edukatora (m/ž). Budite i vi dio jedinstvenog projekta - prvog privatnog produženog boravka u Splitu. Učitelj/ica ste, volite rad s djecom, imate kreativne ideje? Sanjate o poslu bez stresa, želite slobodne vikende i radno vrijeme bez prekovremenih? Važni su vam ugodni međuljudski odnosi, od poslodavca očekujete korektnost i poštovanje, a i plaća prije petnaestog vam zvuči odlično? Javi se brzom prijavom.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.