Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi ovoga tjedna

Financijska agencija (Fina) zapošljava na poziciji: IT inženjer za komunikacijske sustave – specijalist (m/ž)
14. kolovoza 2018. u 07:28 0 komentara 657 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

MOSTovci najavili da neidu na ljetni godišnji odmor Most: Država zapošljava 300 ljudi, a novcem građana plaća vanjske suradnike da rade njihov posao

Zagrebački prometni zavod d.o.o. zapošljava na radnom mjestu: Stručni suradnik za računovodstvene i financijske poslove (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje vođenje knjige URA i IRA, knjiženje izvoda i evidentiranje svih poslovnih promjena. Ako imate  SSS/VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, minimalno trogodišnje radno iskustvo na istim poslovima, odlično znanje rada u MS Office paketu te izražene analitičke sposobnosti, urednost, preciznost i organiziranost, prijavite se brzom prijavom na vrijeme.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, proširuje svoj tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Sesvetama. Ako se pridružite ovoj poziciji očekuju vas svakodnevni komercijalni kontakti i obilasci kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca. Ako vas krasi usmjerenost na kupce, tim i rezultate, a imate dvogodišnje iskustvo, prijavite se putem linka.

bauštela Istraživanje Hrvatska i dalje najprivlačnija radnicima iz BiH, hrvatski radnici najviše žele u Njemačku

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta, uspješnu tvrtku u Sloveniji koja djeluje već 40 godina unutar domene IT usluga i rješenja, zapošljava na poziciji: Voditelj prodaje IT rješenja i usluga (m/ž). Mjesto rada: Zagreb. Opis posla uključuje pronalaženje i razvoj novih poslovnih prilika u području IT usluga i rješenja te planiranje i realizaciju godišnjeg plana prodaje uz redovito praćenje trendova i potreba tržišta. Ukoliko vas zanima ova pozicija prijavite se putem brze prijave.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, ima otvoren natječaj na poziciji: Suradnica/Suradnik u timu Hosting & Cloud Services, za sjedište u Zagrebu. Preduvjeti za prijavu su završeno tehničko obrazovanje (npr. fakultet ili visoka škola) ili višegodišnje radno iskustvo, solidno praktično iskustvo u jednom ili više gore navedenih područja rada, engleski jezik u govoru i pismu (znanje njemačkog jezika je prednost), zadovoljstvo u obavljanju odgovornih zadataka i spremnost na dokumentiranje istih te spremnost na putovanja. Pronalazite se u oglasu? Prijavite se ovdje.

Bojana Gregorić Bojana Gregorić vejzović 'Kad odradiš svoje, šutnu te kao starog psa'

YAMAHA Music Europe GmbH, jedan od vodećih svjetskih proizvođača glazbenih instrumenata i hi-fi dijelova, zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za glazbene instrumente na području Hrvatske.  Vaš osnovni zadatak na ovom poslu je akvizicija novih kupaca, održavanje i daljnji razvoj odnosa s kupcima. Ukoliko imate učinkovite prodajne sposobnosti već dokazane na tržištu, vrlo dobre vještine umrežavanja i osobine timskog igrača te dobro tehničko znanje, prijavite se jednim klikom. Sretno.

Geo Team Systems d.o.o. zapošljava Geodeta (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Švedskoj. Posao uključuje iskolčavanje i prikupljanje podataka na terenu te obradu istih, sastavljanje elaborata i završnih izvješća. Ukoliko imate jednogodišnje iskustvo, spremnost na rad u inozemstvu, poznavanje rada na računalu, kao i CAD programskih alata, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika te spremnost na individualni i timski rad, prijavite se ovdje.

Nebojša Biškup Pojačano zapošljavanje Nisam siguran da u javnom sektoru zaista treba zaposliti 16% više ljudi

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: IT inženjer za komunikacijske sustave – specijalist (m/ž). Za ovaj posao trebate VŠSS/bacc., VSS/mag./struč.spec. – informatički, matematički, elektrotehnički smjer, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, kao i aktivno znanje engleskog jezika. Provjerite dodatne detalje na linku i sretno s prijavama!

Košarkaški klub Split, najtrofejniji košarkaški klub s ovih prostora, zapošljava na 2 zanimljive pozicije u Splitu. Traže se: Voditelj/Voditeljica marketinga (m/ž) i Stručni suradnik/suradnica u odjelu marketinga. Želite li postati dio tima koji je svoj vrhunac doživio trostrukom uzastopnom krunom klupskog prvaka Europe? Nema razmišljanja, klik na link! Sretno!

Radnici Kompliciran model Poslodavci se žale: Radnike više ne bismo trebali uvoziti prema zanimanjima

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava Predovitelja/Prevoditeljicu za njemački jezik (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko raspolažete odličnim znanjem njemačkog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Klik na brzu prijavu.

sit&napit, jedinstven koncept samoposlužnog restorana sa dvije linije i dva različita koncepta s fokusom na brzinu usluživanja, širok izbor ponude, traži pojačanje u Designer Outletu Croatia. Traže se Radnik u kuhinji (m/ž), Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž). Provjerite natječaje i sretno s prijavama!

Konobar Varljiva statistika Crni razlog zašto je manje nezaposlenih u Hrvatskoj

Lumia d.o.o., tvrtka kojoj je zadovoljstvo roditelja i djece vrhunskom uslugom produženog boravka misija, zapošljava Učitelja razredne nastave – edukatora (m/ž). Budite i vi dio jedinstvenog projekta - prvog privatnog produženog boravka u Splitu. Učitelj/ica ste, volite rad s djecom, imate kreativne ideje? Sanjate o poslu bez stresa, želite slobodne vikende i radno vrijeme bez prekovremenih? Važni su vam ugodni međuljudski odnosi, od poslodavca očekujete korektnost i poštovanje, a i plaća prije petnaestog vam zvuči odlično? Javi se brzom prijavom.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.