Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

U Hrvatskoj najveći regionalni skup o bankarstvu i IT-u

U organizaciji grupacije Asseco South Eastern Europe od 17. do 20. rujna ove godine, u Rovinju u hotelu Lone, održat će se šesti po redu regionalni skup New Banking Vision. R
28. kolovoza 2013. u 10:35 0 komentara 8 prikaza
konferencija  Strateških vojnih partnera (1)
Foto: morh

U organizaciji grupacije Asseco South Eastern Europe od 17. do 20. rujna ove godine, u Rovinju u hotelu Lone, održat će se šesti po redu regionalni skup New Banking Vision. Riječ je o jednoj od najvećih regionalnih bankarskih konferencija koja se po drugi puta organizira u Hrvatskoj.

Očekuje se da će na konferenciji sudjelovati više od 250 predstavnika banaka i ICT stručnjaka koji će raspravljati o trendovima i izazovima tržišta, iskustvima, najnovijim tehnologijama i mogućim budućim pristupima koji će omogućiti rast i razvoj financijskog sektora. New Banking Vision konferencija sastojat će se od prezentacija, okruglih stolova i demonstracija u okviru expo zone.

Iako će teme konferencije obuhvatiti razne aspekte bankarskog poslovanja, fokus će biti na rješenjima koja uključuju direktan kontakt s klijentima u poslovnicama i na samoposlužnim uređajima, zatim na rješenjima za plaćanja i pametnim rješenjima koja smanjuju troškove i povećavaju efikasnost operativnog poslovanja banaka. Na posebnom okruglom stolu bankari, analitičari i predstavnik telekoma raspravljat će se o novim igračima u domeni plaćanja – predstavljaju li oni priliku ili prijetnju gledano iz bankarske perspektive.

Dražen Pehar, Član Uprave Asseca South Eastern Europe i predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska, istaknuo je snagu Asseca SEE u regiji jugoistočne Europe u domeni rješenja za financijsku industriju.

- New Banking Vision konferenciju organiziramo kako bismo na jednom mjestu okupili predstavnike bankarske i informatičke industrije i omogućili im da raspravljaju o iskustvima u realiziranim projektima, aktualnim i budućim potrebama banaka odnosno klijenata i tehnološkim aspektima suvremenog bankarskog poslovanja te zajedno kreiraju smjerove rasta i razvoja bankarske industrije. Naše dosadašnje konferencije bile su vrlo uspješne, sudionici su s njih odlazili zadovoljni, a isto očekujemo i od ovogodišnje konferencije - pojasnio je Pehar.

Više informacija o New Banking Vision konferenciji i pratećim aktivnostima može se naći na službenim internetskim stranicama događanja na adresi http://nbv2013.asseco.com/. Kako bi se svima zainteresiranima za konferenciju osigurala mogućnost praćenja sadržaja i aktivnosti i kako bi se prenijela atmosfera s lica mjesta, praćenje je osigurano putem Facebook mreže na adresi https://www.facebook.com/NewBankingVision2013. Sponzori ovogodišnje New Banking Vision 2013 konferencije su: Platinum – Ingenico, Gold – IBM, Silver – Wincor Nixdorf, Bronze – Cisco Systems, EMC, HP, Microsoft, Oracle i VMware, Sponsor – Tieto. Medijsko praćenje konferencije osiguravaju Banka, Business.hr, ICT Business portal, Poslovni dnevnik i Večernji list.

>>HBOR otvorio nove kreditne linije

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.