Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PARTNERSTVO

U Bisnode portfelju odsad i inovativna rješenja za zaštitu od poslovnih rizika

Bisnode
Foto: Promo
28.02.2017.
u 11:44

Zahvaljujući novom partnerstvu s globalnom tvrtkom Provenir, Bisnode klijenti sada imaju mogućnosti analitičkog izračuna vjerojatnosti nastupa pojedinog poslovnog rizika u aktualnom vremenu.

Tvrtka Bisnode vodeći ponuđač poslovnih informacija širi svoje poslovanje – potpisano je partnerstvo s tvrtkom Provenir specijaliziranom za razvoj sofisticiranih analitičkih rješenja za zaštitu od poslovnih rizika. Kako Provenir posluje na globalnom tržištu, ova suradnja Bisnode klijentima omogućava pristup do najsuvremenijih inovativnih rješenja za upravljanje poslovnim rizicima i donošenje mudrih poslovnih odluka.

U današnjem poslovanju velik je naglasak na troškovnu učinkovitost i rast, a tvrtke traže rješenja za optimizaciju poslovnih procesa i, istovremeno, zaštitu od rizika. Takva rješenja moraju biti iznimno prilagodljiva tržišnim promjenama, ali i na temelju provjerenih podataka omogućiti pouzdanu podršku za brzo (i automatizirano) donošenje odluka. Upravo Bisnode na europskom tržištu svojim klijentima pruža takvu vrstu potpore, dok partnerstvo s tvrtkom Provenir osigurava pristup najnovijoj generaciji sofisticiranih globalnih rješenja za upravljanje poslovnim rizicima.

Provenirova rješenja pojednostavljuju proces prikupljanja i kreiranja baza podataka, bilo kada su u pitanju strukturirani ili potpuno nestrukturirani podaci.Takav pristup dovodi do mogućnosti analitičkog izračuna vjerojatnosti nastupa pojedinog poslovnog rizika u aktualnom vremenu, a istovremeno i do nemjerljive uštede u vremenu.

“U potpunosti smo posvećeni misiji da našim klijentima osiguramo najbolju podršku i pristup najkvalitetnijim poslovnim informacijama, analitičkim rješenjima te rješenjima zaštite od rizika.” – naglasio je Anders Borg, Cheif Strategy Officer u tvrtki Bisnode i nastavio “Partnerstvo između Bisnode i tvrtke Provenir strateški je važna odluka jer klijentima sada možemo pružiti još napredniju uslugu. Takva jednostavna, brza te istovremeno pouzdana rješenja štede vrijeme jer je do odgovora moguće doći sa svega nekoliko klikova.” Borg naglašava i kako je ova suradnja najnoviji primjer usmjerenosti prema razvoju i ponudi automatiziranih rješenja zaštite od rizika s posebnim naglaskom na potrebe i zadovoljstvo klijenata.

Zadovoljstvo suradnjom iskazao je i Paul Thomas, glavni direktor tvrtke Provenir: “Naša platforma za upravljanje rizicima izvrsno će nadopuniti Bisnodeov portfelj te se iznimno veselimo zajedničkoj suradnji. ”

Tvrtka Bisnode vodeći je europski ponuđač poslovnih informacija i analitičkih rješenja. Pomažemo tvrtkama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja i upravljanja odnosa s postojećima, a koncept tzv. pametnih podataka - Smart Data omogućava našim klijentima donošenje mudrih odluka.

Foto: Promo

Tvrtka Bisnode je najveći partner tvrtke Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućavamo informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta. Zapošljavamo 2400 ljudi u 18 zemalja, a sjedište nam je u glavnom gradu Švedske, Stockholmu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije