Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna dražba

Tvrtka VIS PROI kupila 33 posto Čateksa

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
28.02.2014.
u 16:16

Jamčevinu je uplatio i varaždinski Varteks, no u nadmetanju održanom u Ivancu pobijedio je VIS PROI s ponudom od 44 kune po dionici, devet kuna više od početne cijene

Za 3.650.000 kuna varaždinska tvrtka VIS PROI kupila je danas na javnoj dražbi 33 posto dionica Čateksa iz Čakovca. Javnu dražbu raspisao je stečajni upravitelj MTČ Tvornice čarapa u stečaju Želimir Uršulin, ponudivši 82.973 dionica Čateksa, koje su u vlasništvu propale MTČ Tvornice čarapa.

Jamčevinu je uplatio i varaždinski Varteks, no u nadmetanju održanom u Ivancu  pobijedio je VIS PROI s ponudom od 44 kune po dionici, devet kuna više od početne cijene.

>> Česi bacili oko na Čateks, Meiso na čekanju

Komentara 3

SC
sc0rpion
15:11 01.03.2014.

ovo je tipicni primjer HR poduzetnika radnici rade za minimalac place kasne 3-4 mjeseca vlasnik koji je kupio VIS za 1 kunu sada kupuje drugu tvornicu od kud mu novac za aerodrom, jahtu i ostalo

KA
kada
18:25 06.03.2014.

čudim se da nije proglašen poduzetnikom godine. Lako je u našoj državi imati i tristo firma a radnicima ne davati plaće ili ih isplaćivati u konzumovim bonovima kakav je slućaj u Visu .Mislim da neće biti bolje ni u ovoj novo kupljenoj firmi.Kod nas tako nema sankcija za neisplatu plaća još su nagrađivani od vlade.

AI
abn.interijeri
09:32 07.03.2014.

strašno!! država otpisuje dugove i daje nekoliko mil. Varteksu a oni bi onda kupili drugu firmu ZAKEJ TO JA NEMREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije