Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Zapošljavaju Valamar Riviera, Altantic Grupa – Farmacia, Pliva...

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž) i analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb
31. prosinca 2019. u 12:32 1 komentara 784 prikaza
posao
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže više izvršitelja za poziciju suradnik za odnose s gostima (m/ž). Od kandidata se očekuje svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e-maila ili chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju; pravovremeno reagiranje i ispunjenje zahtjeva i upita gostiju u suradnji s ostalim suradnicima i odjelima u objektu i ostalo. Prednost je ekonomsko ili hotelijersko obrazovanje i napredno znanje engleskog i njemačkog jezika, a uvjeti su minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima u uslužnim djelatnostima, vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu i napredno korištenje MS Office alata. Rok prijave je 30.1.2020. Prijavite se na posao ovdje.

Deutsche Bahn Prilike za rad Njemačka željeznica traži tisuće radnika, ovo su najtraženija zanimanja

Nepce Svijet d.o.o. (Tvornica Kulture, Vinyl Bar, The Beertija, Klub, Pogon Kulture Rijeka, restoran Ribice i tri točkice te ostali) traži financijskog direktora (m/ž). Rok prijave je 12.1.2020., a mjesto rada Zagreb. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Ilustracija Vratili se u zimski režim U rujnu rekordnih 83.000 radnika prestalo raditi, dali ili dobili otkaz

Tepih centar Zagreb zapošljava zamjenika voditelja web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Uvjeti za ovaj posao su visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu te segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, poznavanje osnova e-commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje, proaktivnost i samostalnost, spoznaja o potrebi i želja za stalnim učenjem. Aplicirajte.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte.

Ilustracija Više od 90 posto Otkriven glavni razlog zbog kojeg stranci izvan EU dolaze u Hrvatsku

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceuta – voditelja (m/ž) u Hrvatskoj Kostajnici, farmaceuta (m/ž) u Slavonskom Brodu, Bjelovaru, Tribunju i Metkoviću te farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb i Novalju. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Stanić d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: knjigovođa (m/ž) u Zagrebu, djelatnik u odjelu financija (m/ž) u Zagrebu, stručnjak za javnu nabavu (m/ž) u Zagrabu, tehnolog u proizvodnji (m/ž) u Zagrebu i Kerestincu. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Sve trenutne poslove ovog poslodavca pogledajte ovdje.

Usamljeni klijenti Je li ovo posao budućnosti? Ova žena radi kao profesionalna osoba za maženje!

Thompson Family Property d.o.o. novoosnovana je tvrtka i u Zagrebu traži Personal Asistenta (m/ž). Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijaviti se možete najkasnije do 13.1.2020. Potrebna je osoba sa snažnom željom za učenje i istraživanje, emocionalnom inteligencijom, samouvjerena, vesela i osoba koja zapaža detalje. Glavni zadaci su administracija, upravljanje ugovorima, pomaganje pri organizaciji i predstavljanje direktora na sastancima. Prijavite se.

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž) i analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema te minimalno tri do pet godina radnog iskustva. Potražite više o željenom poslu i aplicirajte.

radnici Istraživanje Većina Hrvata radila bi u privatnoj tvrtki, evo s kojom bi plaćom bili zadovoljni

LPP Reserved traži Operations Managera (m/ž) za rad u Zagrebu, u Arena centru. Nudi se stabilna pozicija u dobroj kompaniji tekstilne industrije, kompetitivna plaća i bonusi po ostvarenim rezultatima te dinamično radno okruženje. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama u tekstilnoj industriji, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Na ovaj se posao možete prijaviti najkasnije do 10.1.2020. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • nasunis:

    Ima li koji posao izvan Zagreba a da nije konobar, kuhar ili prodavac?