Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržište rada

Tražite posao? Zapošljavaju Pepco, Američka ambasada, Pliva...

posao
Foto: Thinkstock
27.11.2018.
u 14:26

Pliva zapošljava Višeg specijalista za administraciju ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Wimax d.o.o. Zagreb, tvrtka je koja se bavi organizacijom proizvodnje i distribucijom tekstila za domaćinstvo te odjevnog tekstila i obuće. Trenutno zapošljava Asistenta u knjigovodstvu (m/ž). Potrebno vam je iskustvo u knjiženju dokumenata (URE, IZVODI), poznavanje pravila računovodstva, minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima knjiženja, VSS/VŠS/SSS ekonomije. Prijavite se brzom prijavom.    

Pepco, europski dikskontni lanac, zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Ako imate završenu najmanje višu školu, poznajete hrvatske pravne, porezne i računovodstvene propise te načela izrade financijskih analiza i budžetiranja, prijavite se brzom prijavom.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Call agenta za prodaju bonitetnih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat/kandidatkinja za ovu poziciju osoba je koja želi uredski posao telefonske prodaje poslovnih rješenja i komunikaciju s kupcima/klijentima, te je motivirana izazovom prodaje i atraktivnim bonusom. Detaljnije potražite na linku i pravovremeno se prijavite.

Pliva zapošljava Višeg specijalista za administraciju ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu. Da biste bili izvrstan kandidat za ovaj natječaj, potrebno je da poznajete HR sustav (SAP, Sucess Factors, Oracle) te da se izvrsno služite MC Office alatima (Excel, Word). Prijavite se putem linka i započnite karijeru u najvećoj farmaceutskoj kompaniji u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi.  

Oglasnik d.o.o. putem svojih tiskanih izdanja i internetskih stranica osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a više od 29 godina iskustva u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su kvalitete i pouzdanosti. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava djelatnika na poziciji: Social Media/Community Manager. Osnovna zadaća na ovom poslu uključuje planiranje, osmišljavanje i optimizaciju sadržaja za društvene mreže i online medije. Također i odgovaranje na upite zaprimljene putem društvenih mreža te mogućnost samostalne obrade digitalnih fotografija za objavu. Prijavite se putem linka.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. hrvatska je tvrtka koja se bavi industrijskom proizvodnjom pekarskih i srodnih prehrambenih proizvoda, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 1909. godine. Trenutno zapošljava na 3 pozicije. Traže se Voditelj Premium Store-a (m/ž), Zamjenik voditelja Premium Store-a (m/ž), Djelatnik u Premium Store-u (m/ž). Provjerite uvjete i prijavite se do 05.12.

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava Predstavnike prodaje diljem Hrvatske. Čakovec s okolicom, Varaždin s okolicom, Zagreb, samo su neke od ponuđenih lokacija na kojima možete graditi vlastiti portfelj, pribavljanjem novih stranaka. Provjerite lokacije i natječaje, pa  odaberite onaj 'po svojoj mjeri'. Sretno.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta - internacionalnu grupaciju, traži motivirane i odgovorne osobe za rad na poziciji: Voditelj razvoja distribucije neadresiranih pošiljaka (m/ž) u Zagrebu. Kompetencije za ovaj posao uključuju samostalnost, snalažljivost u radu i sposobnost rješavanja problema, organizacijske vještine, komunikativnost, minimalno SSS te poznavanje rada u Wordu, Excelu, Power Pointu. Svi zainteresirani, klik na brzu prijavu.

Američka ambasada u Zagrebu zapošljava na poziciji: Voucher Examiner (m/ž). Od krovnih kvalifikacija koje su vam potrebne za ovaj posao tu su SSS, 2 godine radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Provjerite ostale uvjete na linku i pravite se na vrijeme.  

Hansgrohe d.o.o. ima raspisan natječaj za Sales & Project managera (m/ž) u sjevernoj Hrvatskoj i Sloveniji. Potrebno vam je: VŠS iz područja ekonomije i/ili mehanike, minimalno 5 godina radnog iskustva,  razumijevanje i razgovaranje na engleskom i slovenskom jeziku, odlično 'baratanje' u MC Officu te prebivalište u Sloveniji ili mogućnost za stalno putovanje na posao. Idealan kandidat može se prijaviti do 5.12. putem linka.

Komentara 2

Avatar Olujni
Olujni
15:05 27.11.2018.

Sve sama radnicka radna mjesta!

ZA
Zagorec101
19:36 27.11.2018.

Ajmo lijenčine sa burze zavrnite rukave i radit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije