Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna na tržištu rada

American Embassy ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Management Associate (m/ž) u Zagrebu
31. srpnja 2018. u 09:41 2 komentara 1598 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Rast cijena stanova (lani je prodano 2500 novih) drugu godinu za redom upućuje na početke oporavka građevinskog sektora OGLASA JE SVE VIŠE Ovi su radnici nasušno potrebni Hrvatskoj: Nema kuhara, tesara, zidara...

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava Voditeljicu/Voditelja elektroinstalaterskih radova u Zagrebu. Preuvjet za prijavu na ovaj natječaj su VŠS, VSS – inž. elektrotehnike ili dipl. inž. elektrotehnike, upis u imenik ovlaštenih voditelja građenja elektro struke, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu (MS Office, AutoCad) te spremnost na putovanja i rad na terenu uz posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se brzom prijavom.

Bipa, lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija, proširuje svoj tim i zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u Trogiru. Imate li SSS – poželjno trgovačkog smjera, minimalno 6 mjeseci iskustva kao voditelj odjela, smjene, prodavaonice, objekta te odlične komunikacijske i prodajne vještine? Prijavite se putem brze prijave.

konobar Traže se radnici (3. dio) Poslodavce zbog iseljavanja spašavaju studenti. Plaćaju ih 30 posto više nego inače

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Poslovođu (m/ž) u Rijeci. Ako se pridružite na ovoj poziciji, vaš posao će uključivati: kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, provjeru tehničkih i sigurnosnih uvjeta, provođenje HACCP i SSOP mjera te brojne druge poslovne zadatke. Koje? Provjerite na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

NOARK Electric Europe s.r.o. zapošljava na poziciji: Senior Sales Representative (m/ž). Mjesto rada: Hrvatska i Slovenija. Na ovom poslu ćete biti dio prodajnog odjela, bavit će se s nizom klijenata i biti odgovorni za održavanje, razvoj i izgradnju profesionalnih odnosa s ključnim kupcima unutar segmenata kao što su strojevi, elektrane, distribucijska stanica, građevinarstvo, itd. Provjerite detalje na linku i na vrijeme se prijavite.

Marko Pavić Ministar Pavić na EPSCO sastanku: 'Moramo se okrenuti jačanju vještina nezaposlenih, ali i zaposlenih'

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Referent u odjelu naplate (m/ž), u Zadru. Poslovni zadaci na ovoj poziciji uključuju svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele s internet bankarstva, identifikaciju uplatitelja i povezivanje uplata s rezervacijom te slanje izvoda računovodstvu svaki radni dan.  Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Cammeo, vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz, zapošljava Voditelja operativnog poslovanja (/ž) u Zadru. Opis posla uključuje organizaciju, nadzor i kontrolu poslovnice (poslovnih procesa i rada zaposlenika u uredu i vozača), nadzor nad pravovremenom naplatom potraživanja te svakodnevnu komunikaciju sa zaposlenicima na svim razinama. Prijavite se ovdje.

Ilustracija Turbulencije na tržištu rada U 30 godina nikad manje nezaposlenih, manjka 16.000 radnika

American Embassy ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Management Associate (m/ž) u Zagrebu. Minimalna stručna sprema za ovaj posao je viša škola, a potrebno je i odlično poznavanje engleskog i hrvatskog jezika (level 4) te trogodišnje iskustvo. Najvažnije za ovaj posao jest puno poznavanje standardnih uredskih postupaka. Prijavite se putem brze prijave.

Tifon ima otvoreno radno mjesto za Poslovođu (m/ž) u Bosiljevu. Volite organizirati zaposlenike i nadzirati poslovanje? Ako uz to imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji i proaktivni ste, precizni i timski igrač, prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno u Drnišu zapošljava na poziciji: Operater/Operativno tehnička priprema (m/ž). Opis posla uključuje zaprimanje i izdavanje robe u proizvodnju, kontroliranje ulaza robe u skladište te vođenje svakodnevne propisane evidencije prometa robe. Detalji su na linku. Sretno s prijavama!

Konobarica na plaži MojPosao Raste potražnja za radnicima, najtraženiji su konobari, trgovci i kuhari

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava na poziciji: Store Manager/Deputy Manager (m/ž) u Puli. Minimalna stručna sprema za ovaj posao je srednja škola, a potrebno vam je i dvogodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji te odlične komunikacijske i organizacijske vještine, kao i znanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje i sretno!

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • than:

    Nudi se ona stvar... Oni koji pišu ove članke neka malo provjere na tom posao.hr što se nudi. Ima više oglasa za poslove u Srbiji, nego u Hrvatskoj. U cijelom Zagrebu i zagrebackoj zupaniji, nema više od nekoliko tisuća poslova. ... prikaži još!. U Istri nema niti 100njak oglasa ili tu negdje. Eto. Toliko o tome da se kod nas traže radnici, a nitko se ne javlja.

  • emanrov:

    iseljavanje